eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 925 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #11 ReaVooN dedi: Hocam böyle markalar dandik oluyor çok ısıma yapmazmı ASUS daha iyi gibime geliyor Genişletmek için tıkla... ASUS laptoplar sıkıntı yapıyor diye biliyorum bende ASUS ROG var HP victus daha mantıklı bence
ReaVooN dedi: Hocam böyle markalar dandik oluyor çok ısıma yapmazmı ASUS daha iyi gibime geliyor Genişletmek için tıkla... ASUS laptoplar sıkıntı yapıyor diye biliyorum bende ASUS ROG var HP victus daha mantıklı bence
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.117 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #12 ReaVooN dedi: Hocam böyle markalar dandik oluyor çok ısıma yapmazmı ASUS daha iyi gibime geliyor Genişletmek için tıkla... Önemli olan marka değil modeldir. ASUS F15 tek kelimeyle rezalet bir model.
ReaVooN dedi: Hocam böyle markalar dandik oluyor çok ısıma yapmazmı ASUS daha iyi gibime geliyor Genişletmek için tıkla... Önemli olan marka değil modeldir. ASUS F15 tek kelimeyle rezalet bir model.
R ReaVooN Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Önemli olan marka değil modeldir. ASUS F15 tek kelimeyle rezalet bir model. Genişletmek için tıkla... tamamdır arkadaşlar teşekkürler kararı verdim hem ps hem laptop tavsiyesi için teşekkürler
YüzbaşıJohnPrice dedi: Önemli olan marka değil modeldir. ASUS F15 tek kelimeyle rezalet bir model. Genişletmek için tıkla... tamamdır arkadaşlar teşekkürler kararı verdim hem ps hem laptop tavsiyesi için teşekkürler