N nexiax Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 RAM 8GB Ekran kartı GTX 1650 Anakart ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB_FX506LH İşlemci 15 10300H Arkadaşlar selam bilgesiyarımda bir anda Bluetooth yok oldu. Her şeyi yaptım yeni driver kurdum ama naflie yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar selam bilgesiyarımda bir anda Bluetooth yok oldu. Her şeyi yaptım yeni driver kurdum ama naflie yardım edebilir misiniz?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 nexiax dedi: Arkadaşlar selam bilgesiyarımda bir anda Bluetooth yok oldu. Her şeyi yaptım yeni driver kurdum ama naflie yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Format atsan düzelebilir belki eğer üşenmezsen deneyebilirsin.
nexiax dedi: Arkadaşlar selam bilgesiyarımda bir anda Bluetooth yok oldu. Her şeyi yaptım yeni driver kurdum ama naflie yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Format atsan düzelebilir belki eğer üşenmezsen deneyebilirsin.
N nexiax Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Tam iki kere format atmıştım ama düzelmedi.