ASUS TUF Gaming F15 boştayken fanları Turbo Mode'da çalışıyor

berkdmn

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming F15 aldım kutusundan çıkaralı 24 saat olmadı. Kurulumunu sorunsuz yaptım tüm güncellemeleri yaptım fakat masaüstünde herhangi bir program açık değilken bile fanlar Turbo'da çalışıyor. Valorant oynadım biraz fan sesinden oyunu duyamadım bunun sebebi nedir? En azından masaüstünde fan sesi gelmesin kütüphanede ders çalışacaktım ben bununla :(

Armoury crate uygulaması güncel mi ? Silip tekrar kurarmısın. Geçen sene bi güncellemeden dolayı aynı sorunu herkes yaşadı.

Turbo boost kapatabilirsin. Armoury Create yazılımından Sessiz, Performans ve Turbo profillerine geçiş yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim Armoury Crate indirdim fanları Windows moduna aldım en azından masaüstünde ses kesildi. Fan ayarlarını nasıl yapmalıyım peki sessiz modda kullanmanın bir zararı var mıdır?
@electurzz @Bgrgunner @MemetCanSerce @blockdz

Bir zararı olmaz silent (sessiz) modda oyun oynarken biraz performans düşer o kadar sıcaklıkta aynı civarda geziyor Turbo veya performans modunda ben pek fark görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı