ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN011 alınır mı?

Hocam peki ısınma sorunu var mı? TUF geçmiş serilerinde vardı sanki.
11400H ve RTX3050 'ye göre sıcaklık performansı bence yeterli. 90 derece gördüm en fazla BF1 'de. İşlemci 4.2Ghz altına düşmüyor bu sıcaklıklarda bile. Ekran kartı 80 derecelerde takılıyor. Genel olarak bakarsan grafik yüklü oyunlarda ekran kartı işlemciden daha çok ısınıyor.

TUF ile arasındaki fiyat farkı ileriye dönük olması açısından makul seviyede. RTX ileride önemli ölçüde işinize yarayacaktır. Bence tercih etmelisiniz.
Hocam siparişimi verdim. Dediğim gibi oynadığım oyunlar için yeterli ve üst segment olduğu için tercih ettim.

FPS ve sıcaklık testi yaptınız mı? Yaptıysanız eğer burada paylaşma şansınız var mı? 3050 Ti olan modelini almayı düşünüyorum da. Tek endişem ısınma problemi.

FPS ve sıcaklık testi yaptınız mı? Yaptıysanız eğer burada paylaşma şansınız var mı? 3050 Ti olan modelini almayı düşünüyorum da. Tek endişem ısınma problemi.
Sıcaklık testi yazıyor zaten alıntı yapığın mesajda. FPS testi 16GB Ram ile BF1 MultiPlayer ultra ayarlarda 90Fps civarı oynuyorum. Valorant Orta ayarlar 200fps civarı, CS GO 350Fps, Forza Horizon 4 Extreme ayarlarda 70fps civarı alıyorum.

Orta ve düşük ayarlardada deneme şansınız var mı bende almayı düşünüyorum ama biraz düşük gibi geldi FPS değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…