L Losethyy Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 1.123 Çözümler 1 Yer Almanya 30 Temmuz 2023 #11 themertbatu dedi: ram eklemesi yapmayı düşünüyordum bide Genişletmek için tıkla... Attigim 16 GB olani al gerek kalmaz. Gerci o da 16 gb atmis.
themertbatu dedi: ram eklemesi yapmayı düşünüyordum bide Genişletmek için tıkla... Attigim 16 GB olani al gerek kalmaz. Gerci o da 16 gb atmis.
themertbatu Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 longwayy dedi: Urunler markaya gore degil modele gore yargilanmali. Attigimiz modeller gayet guzel, bilinen sorunlari yok. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim arastiracagim
longwayy dedi: Urunler markaya gore degil modele gore yargilanmali. Attigimiz modeller gayet guzel, bilinen sorunlari yok. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim arastiracagim
L Losethyy Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 1.123 Çözümler 1 Yer Almanya 30 Temmuz 2023 #13 themertbatu dedi: tesekkur ederim arastiracagim Genişletmek için tıkla... Arastirma hocam benim. Ben arastirdim kafayi siyirdim sen arastirma.
themertbatu dedi: tesekkur ederim arastiracagim Genişletmek için tıkla... Arastirma hocam benim. Ben arastirdim kafayi siyirdim sen arastirma.