Jusoke
Decapat
Daha fazla
10 gün önce Vatan Bilgisayar'dan bu laptopu almıştım. Bir işte çalıştığım için pek kullanmaya fırsatım olmuyordu. İzin günümde arkadaşlarla oyuna gireyim dedim ve Valorant'ta çok oynayan FPS değelerini gördüm. 250 FPS 50 FPS arası gidip geliyordu, genelde 144FPS'ten aşağıda performans gösteriyordu. Akşam Windows güncellemesi yapayım dedim hata verdi, tekrar dene dedim yine hata verdi. Ben de bilgisayarı kapattım. Sabah işe gitmeden önce bir yarım saat bakayım diye açmaya çalıştığımda "Otomatik onarım yapılamadı" hatası aldım, bilgisayarı formatlamayı denedim yine aynı hata geldi. Ben de çok uğraşamayacağım için servise gönderdim. Sorularım:
Bilgisayarı aldığımda ekran kartı sürücüsü kurulu geldiği için çok bir ayar vs yapmadım. TUF Gaming alan bir tanıdığım vardı onunla ekran kartı ince ayar, ASUS programlarında birkaç ayar yaptık. Eksik bir şey olduğundan mı böyle performans veriyor? Sebebi bu değilse nedir?
Bilgisayarı gerekirse iade etmeyi düşünüyorum. 25k fiyat bandında RTX ekran kartlı laptop almayı düşünüyorum. Bilgisayar kalsın mı? Yoksa bu fiyat bandında daha iyi bir bilgisayar var mı?
(Vatan mağazasında aynı fiyat bandında Acer bir ürün vardı, işlemcisi daha iyiydi fakat bir tanıdığımın Acer marka laptop fanlarında sorun oluşmuştu. Acer teknik servisi ilgilenmemişti bile. O yüzden Acer yerine ASUS tercih ettim.)
Bilgisayarı aldığımda ekran kartı sürücüsü kurulu geldiği için çok bir ayar vs yapmadım. TUF Gaming alan bir tanıdığım vardı onunla ekran kartı ince ayar, ASUS programlarında birkaç ayar yaptık. Eksik bir şey olduğundan mı böyle performans veriyor? Sebebi bu değilse nedir?
Bilgisayarı gerekirse iade etmeyi düşünüyorum. 25k fiyat bandında RTX ekran kartlı laptop almayı düşünüyorum. Bilgisayar kalsın mı? Yoksa bu fiyat bandında daha iyi bir bilgisayar var mı?
(Vatan mağazasında aynı fiyat bandında Acer bir ürün vardı, işlemcisi daha iyiydi fakat bir tanıdığımın Acer marka laptop fanlarında sorun oluşmuştu. Acer teknik servisi ilgilenmemişti bile. O yüzden Acer yerine ASUS tercih ettim.)
Son düzenleyen: Moderatör: