K kurtogluuemre Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #11 en3xys dedi: Ben de öyle yapacağım ilk fırsatta. Yaptığın zaman söyler misin gelişmeleri. Genişletmek için tıkla... Tabi ki, ulaşırım size ben.
en3xys dedi: Ben de öyle yapacağım ilk fırsatta. Yaptığın zaman söyler misin gelişmeleri. Genişletmek için tıkla... Tabi ki, ulaşırım size ben.
E en3xys Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #12 kurtogluuemre dedi: Tabi ki, ulaşırım size ben. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
yildizo21 Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #13 Hocam düzeldi mi? Bende de düşük FPS sorunu yaşıyorum da
K kurtogluuemre Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #14 yildizo21 dedi: Hocam düzeldi mi? Bende de düşük FPS sorunu yaşıyorum da Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam tek kanal RAM'den kaynaklı diyorlar.
yildizo21 dedi: Hocam düzeldi mi? Bende de düşük FPS sorunu yaşıyorum da Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam tek kanal RAM'den kaynaklı diyorlar.
c.gnzhan Zeptopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #15 en3xys dedi: Ben de öyle yapacağım ilk fırsatta. Yaptığın zaman söyler misin gelişmeleri. Genişletmek için tıkla... Arkadaslar cozebildiniz mi ya durum nedir
en3xys dedi: Ben de öyle yapacağım ilk fırsatta. Yaptığın zaman söyler misin gelişmeleri. Genişletmek için tıkla... Arkadaslar cozebildiniz mi ya durum nedir
yildizo21 Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #16 c.gnzhan dedi: Arkadaşlar cozebildiniz mi ya durum nedir? Genişletmek için tıkla... Testleri var kanka YouTube'da. En az %20 PE3formans artışı oluyor.
c.gnzhan dedi: Arkadaşlar cozebildiniz mi ya durum nedir? Genişletmek için tıkla... Testleri var kanka YouTube'da. En az %20 PE3formans artışı oluyor.