ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP243 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, öğrenci için bir laptop arıyorum. Hem oyun hem de beni üzmeyecek bir laptop arıyordum. Bunu buldum. Diğer markaların çoğu ekran kartı kısıtlı, Boost özellikleri eksik ve aşırı pahalı. Özellikleri Victus vs. tarzı. Bu laptop bana uygun geldi. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Depolama ve RAM kısmında ileride yükseltme yaparım diye düşünüyorum. Onun haricinde yorumlarınızı merak ediyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.2

Victus modeli hariç diye belirttim ekran kartı 120W'a sabit. Lenovo LOQ modelini araştırmam lazım o olabilir.

Önerdiğim bir model değil bütçe?
Neden önermiyorsunuz ve attıklarınızı ön plana çıkaracak özellik nedir acaba? Öğrenmek amacıyla soruyorum. Ben de Asus Tuf'ın o modelini düşünmekteydim. Asus Laptop işinde çok iyi HP bakma diyen çok arkadaşım oldu mesela. O sebeple merak ettim. Lenovoyu da oyuncu bilgisayarı olarak hiç kullanmadığımdan fikrim yok pek, asus kendini daha kanıtlamış gibi.

Neden önermiyorsunuz ve attıklarınızı ön PLA'na çıkaracak özellik nedir acaba? Öğrenmek amacıyla soruyorum. Ben de ASUS TUF'ın o modelini düşünmekteydim.

Isınıyor ve daha iyi modeller var daha ucuza.

Arkadaşlarınız HP'yi neden önermemiş acaba? Marka değil modele bakın ASUS F15 modeller alınmaz.

Isınıyor ve daha iyi modeller var daha ucuza.

Arkadaşlarınız HP'yi neden önermemiş acaba? Marka değil modele bakın ASUS F15 modeller alınmaz.
Benim için ekran da önemliydi, attığınız Lenovo'da da %100 sRGB varmış. Biraz onu araştırayım, sanırım fikrim Lenovo tarafına dönecek. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…