ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4 alınır mı?

RTX3050 4GB versiyonu çok iyi değil hocam yani açar oyunları vesaire bir şekilde oynatır fakat tatmin eder mi sizi bilemiyorum. Onun dışında 8GB RAM de az bence. En az 16 olsa iyi olur. Sonradan takviye yapma şansınız varsa yapsanız iyi olur veya 16 RAM olan başka laptoplara bakabilirsiniz.

Aklımda bu model var. Sizce sıcaklık değerleri nasıl olur? Bu fiyata değer mi? Bu PC ile oyun oynayıp kolay kodlama için kullanacağım. Masaüstü düşündüm ama gezdiğim için dizüstü almaya karar verdim. Bu model olmazsa max 500 TL çıkabilirim.

https://app.hb.biz/hWA1Nm4StjJ9
i5 11500h modelini kullanıyorum işlemci 95-96 dereceleri görüyor ve 8 ram bu fiyata göre az isterseniz bütçenizi biraz arttırarak 4050 alabilirsiniz

Hocam bütçe biraz oynarsa bence en iyi seçim bu seviyede LOQ olur.
Gerek panel gerek işlemci GPU daha kaliteli.
Adama helal olsun vallahi. Baştan savma, taraflı bir inceleme yapmamış. Gizmo gibi inceleme yapmış. Düşünmeye değer kesinlikle.
Aksi halde TUF tarafında a serisine bakmanız daha iyi olur. F göre daha avantajlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RTX3050 4 GB versiyonu çok iyi değil hocam yani açar oyunları vesaire bir şekilde oynatır fakat tatmin eder mi sizi bilemiyorum. Onun dışında 8 GB RAM de az bence. En az 16 olsa iyi olur. Sonradan takviye yapma şansınız varsa yapsanız iyi olur veya 16 RAM olan başka laptoplara bakabilirsiniz.

Sonradan takviye yapabilirim.

i5 11500H modelini kullanıyorum işlemci 95-96
Dereceleri görüyor ve 8 RAM bu fiyata göre az isterseniz bütçenizi biraz arttırarak 4050 alabilirsiniz.

Hocam soğutcu alsam bu kadar yükseklere çıkar mı peki?

Hocam bütçe biraz oynarsa bence en iyi seçim bu seviyede LOQ olur.
Gerek panel gerek işlemci GPU daha kaliteli.
Adama helal olsun vallahi. Baştan savma, taraflı bir inceleme yapmamış. Gizmo gibi inceleme yapmış. Düşünmeye değer kesinlikle.
Aksi halde TUF tarafında a serisine bakmanız daha iyi olur. F göre daha avantajlı.

Hocam maalesef bu bütçeyi aşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam maalesef bu bütçeyi aşıyor.

Anladım hocam o zaman alternatif bu olabilir. (keşke biraz esneme payı olsaydı gerçekten performans farklı olurdu.) Göze çarpan eksi kısmı 85W olması.
İleride ilave 16 RAM ile harika olur. İçinde tek 16 var. Bütçeye göre artıları: DDR5 RAM, 350 nit %100sgrb paneli (çoğu giriş seviyesi ürün hatta üst seviye ürünlerde bile 250-300 nit ve 62sgrb) iyi bir işlemci, 71wh batarya (yine çoğu üründe 50-55wh) 3050 85W(keşke 100-120 olsaydı. Yine bütçeye göre fazlasıyla günü kurtarır) boş SSD slotu.
İnceleme ya da video görürsem paylaşırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı