kejdurapa Megapat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Model numarası farklı olmasına rağmen internette bir fark bulamadım, bilen varsa beni aydınlatsın. Sitede ki 14 çekirdek açıklaması yanlış. FX507ZC4-HN205-Gaming FX507ZC4-HN158-Gaming
Model numarası farklı olmasına rağmen internette bir fark bulamadım, bilen varsa beni aydınlatsın. Sitede ki 14 çekirdek açıklaması yanlış. FX507ZC4-HN205-Gaming FX507ZC4-HN158-Gaming
thecompas Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 kejdurapa dedi: Garip mevzuymuş neyse hocam aldık zaten umarım bir sorun çıkmaz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musun? Artı 0 Eksi
kejdurapa dedi: Garip mevzuymuş neyse hocam aldık zaten umarım bir sorun çıkmaz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musun?
KS KS kejdurapa Megapat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #12 thecompas dedi: Nasıl memnun musun? Genişletmek için tıkla... Laptobu eşime aldım pek kullandığım söylenemez ara sıra kontrol edip güncellemelerini yapıyorum. Costum Windows kurdum şuan canavar gibi hiç bir arıza çıkmadı. Tek rahatsız olduğum şey usb portu çok az ve bazen keşke portları arkada olan bir model seçseydim diyorum. Artı 0 Eksi
thecompas dedi: Nasıl memnun musun? Genişletmek için tıkla... Laptobu eşime aldım pek kullandığım söylenemez ara sıra kontrol edip güncellemelerini yapıyorum. Costum Windows kurdum şuan canavar gibi hiç bir arıza çıkmadı. Tek rahatsız olduğum şey usb portu çok az ve bazen keşke portları arkada olan bir model seçseydim diyorum.