Öncelikle selam.
Laptop ASUS TUF Gaming F15 diye geçiyor. Özellikleri.
i7 12700H işlemci.
RTX 4060 140W ekran kartı.
16/512 GB ram/ssd
15.6 inch IPS anti glare 144Hz ekran.
Ne dersiniz sizce alınır mı? Benim kafama yattı gibi.
Çok anlamam laptop işlerinden ama en ucuz 4060'lı laptop şu an bu fiyatı 26500 TL civarı. Site dili farklı ama yine de özellikleri incelemek isteyenler için linki bırakıyorum çevirtip bakabilirsiniz.
Herní notebook ASUS TUF Gaming F15 FX507ZV4-LP037 Jaeger Gray kovový na www.alza.cz. ✅ Bezpečný nákup. ✅ Veškeré informace o produktu. ✅ Vhodné příslušenství. ✅...
Bu kasa, 6800H olan modelde sınırda çalışıyordu sıcaklık olarak. Ekstra gelişme olmuş mudur bilmiyorum çünkü incelemeler yok henüz. Fiyatı ve 140W 4060 olması güzel. Biraz beklemekte fayda var gibi.
Merhabalar aynı markanın A15 versiyonunu tercih ettim. (Aynı laptopun AMD işlemcilisi). Sorun yaşamadım dersem yalan olur. Livekernelevent 141 hatası aldım birkaç kez çok yaygın bir hataymış Windows 2 3 dk boyunca kitlenip sonra mavi ekran veriyordu. Ama ddu ile ekran kartı driverlarını silip baştan kurduktan sonra hiç yaşamadım büyük ihtimal çözüldü. Şuan gayet memnunum. Laptopun genel görüntüsü ve hissiyatı mükemmel performansı da çok iyi henüz oynadığım en ağır oyun elden ring ama gördüğüm kadarıyla fazla da ısınmıyor.
Merhaba aynı markanın A15 versiyonunu tercih ettim. (Aynı laptopun AMD işlemcilisi). Sorun yaşamadım dersem yalan olur. Livekernelevent 141 hatası aldım birkaç kez çok yaygın bir hataymış Windows 2 3 dk boyunca kilitlenip sonra mavi ekran veriyordu. Ama DDU ile ekran kartı driverlarını silip baştan kurduktan sonra hiç yaşamadım büyük ihtimal çözüldü. Şu an gayet memnunum. Laptopun genel görüntüsü ve hissiyatı mükemmel performansı da çok iyi henüz oynadığım en ağır oyun Elden Ring ama gördüğüm kadarıyla fazla da ısınmıyor.