Satılık ASUS TUF GAMİNG F15 - i5 10300H GTX 1660Ti Laptop

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Merhaba öncelikle, laptop'u 21.06.2021 tarihinde Trendyol üzerinden Teknorya satıcısından satın aldım. İki yıldır üniversite işleri ve rekabetçi oyunlar için kullanıyorum. Elimde şu anda bütçem olduğu için laptop'lar zamlanmadan yeni bir cihaza geçiş yapmak istediğimden satmaya karar verdim. Ürünün modeli F15 FX506LU-HN225. Ürün normalde 8 GB RAM ile geliyor ama ben 8 daha ekleyip toplamda 16 GB yaptım. Bu modellerde genelde 1TB SSD bulmak zor cihazın avantajlarından birisi bu olabilir. Samimiyetinize inandığım için yazıyorum bunu da, açıkçası bu aletin ederi bence 15 bin TL değil zaten o fiyatlara zorlarsanız sıfır 3050'li bir laptop bulabilirsiniz ama işte piyasa değeri denen bir şey var, ama ciddi alıcılar ile pazarlık payım var kimseyi üzmem yani . Performansı 3050 ile yakın bana sorarsanız elinizde 1660Ti varken 3050 hatta 3050Ti'a geçmeye gerek yok ama sıfırdan alacaksanız bu modellere yönelmeniz daha doğru olacaktır, fakat günümüz ekonomik şartları zorlu ve bir laptop'a ihtiyacınız varsa, bütçeniz de dediğim kartlara el vermiyorsa o zaman bu laptop'u tercih edebilirsiniz sizi üzmeyecektir. Bakımlarını 15.06.2023 tarihinde yaptım hatta termal macun önerisi için de bir konu açmıştım sonuç olarak Thermal Grizzly Kryonaut termal macunu sürdüm ve fan temizliğini yaptım. Sizlere olduğunda şeffaf bir şekilde düşündüklerimi yazarak bu konuyu açıyorum aklınıza takılan bir şey varsa sormaktan çekinmeyin. Sahibinden linkini de bıraktım, Discord üzerinden iletişime geçmek isteyenler olursa da ekledikten sonra yorumlara ekledim yazarlarsa sevinirim. Satışı param güvende ile yapmayı düşünmüyorum sonuçta bir laptop, alıcı için de EFT sonrası kargo pek mantıklı bir seçenek değil o yüzden tercihim yüz yüze satışı gerçekleştirmek. Edirne, Uşak içinde elden verebilirim İzmir içi de arkadaşımı yollayıp onun aracılığı ile satışı gerçekleştirebilirim.
Discord adresim: adabagcibasi
Fiyat: 14 bin TL
Fiyatı revize ettim eski fiyat 15 bin TL idi ndirimde de ona göre yardımcı olacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…