ASUS TUF Gaming F15 i7 12700H RTX 3050'li sistem 25 Bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
Maksimum 40.000₺

Yeniyim1

Zeptopat
Daha fazla  
Bütçe 40000.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VLDFJ

Linkte de görüldüğü gibi özellikler yazıyor. Fiyat uygun geldi bu özellikler için alınır mı?
Maksimum bütçem kablosuz klavye (1000₺) + kablosuz mouse (1000₺) + laptop (38.000₺)
Tasarım öncelikli, arada bir basit renderlar alabileceğim, ETS tarzı oyunlar oynanabilecek ve genel isteklerimi minimum fiyata karşılayan laptop önerilerinize açığım. 25K-33K arası bu özellikler varsa daha iyi olur.

Bunun haricinde kablosuz mekanik + kablosuz mouse + laptop için toplam 40k bütçem var ihtiyaçlarımı yazacağım, önerilerinizi bekliyorum.

Intel i5 ya da i7, 11-12-13. nesiller.
NVIDIA RTX 3050 ve üstü seriler.
Minimum RAM 16 GB, arttırıp 32 GB yapacağım daha sonra.
SSD olarak başlangıçta 512 GB yeterli, daha sonra yükseltirim ama genel olarak okuma/yazma hızları önemli sık sık harici HDD'ye aktarım yapıyorum.
Genel olarak tasarım, video işleri yapıyorum render kısmı çok önemli değil Adobe Ai ve Photoshop'ta performans öncelik.
Oyun olarak ETS tarzı oynarım.
Genel olarak aradığım özellikse ısınma, kasma, donma problemleri olmasın.
Akıcı ve hızlı bir şekilde bilgisayarı aktif kullanabileyim.
Aşırı ısınmasın ya da çok yüksek sesli ve kötü fanı olmasın.
Genel olarak sağlamlık önceliğim.

Tercihen ASUS, MSI, Lenovo önceliğim.
17.3" öncelik ama 15.6" olabilir, sorun değil. Şimdiden bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Attığınız cihaz F/P değil alınmaz, bütçenize biraz daha ekleyip bunu tercih edin devasa bir fark olacaktır. Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP041 8GB RTX4070 140w Ryzen 9 7940HS 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD 144Hz

34'e 4060 TUF var zaten hocam.

Asus, MSİ, Lenovo olarak bir öneriniz var mı? Tercihen belirttiğim kriterlere yakın.

Attığınız cihaz F/P değil alınmaz, bütçenize biraz daha ekleyip bunu tercih edin devasa bir fark olacaktır. Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP041 8GB RTX4070 140w Ryzen 9 7940HS 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD 144Hz
Peki bütçeyi aşmaktan ziyade 25-33K arası F/P bir Asus, MSİ, Lenovo öneriniz var mı?
Bu arada genel olarak bilgisayarda oyun vs. çok oynamıyorum hatta yıllar sonra ilk bilgisayarım olucak. Bu sebeple kasmayan, donmayan, akıcı ve hızlı aynı zamanda da sağlam ve şık mümkünse bkz. Asus Rog serisi çok şık. Bir bilgisayar arıyorum ama olur da oyun oynamak istersem de çağın oyunlarını da oynatsın verdiğimiz paranın hakkını lazım olduğunda alabilelim. Yoksa genel de Excell, Adobe Ai, Adobe Ps, Google Chrome harici bir işim olmuyor bilgisayar da. Bir de dosyalarımı düzenleyip harici HDD'ye aktarmada hızlı olsa yeter gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…