Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 4 Eylül 2021 #11 Ray Kurzweil dedi: 305 sürümünün EZ Flash versiyonu daha yayınlanmadı. Genişletmek için tıkla... Peki neden yönetici olarak çalıştırmama rağmen hiçbir şey olmuyor.
Ray Kurzweil dedi: 305 sürümünün EZ Flash versiyonu daha yayınlanmadı. Genişletmek için tıkla... Peki neden yönetici olarak çalıştırmama rağmen hiçbir şey olmuyor.
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #12 Sepit dedi: Peki neden yönetici olarak çalıştırmama rağmen hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum geçen bir arkadaş daha yaşadı aynı problemi sonra windows update ile çözüldüğünü söyledi. Updateleri yaptıktan sonra BIOS'u yükleyin dedim o yüzden.
Sepit dedi: Peki neden yönetici olarak çalıştırmama rağmen hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum geçen bir arkadaş daha yaşadı aynı problemi sonra windows update ile çözüldüğünü söyledi. Updateleri yaptıktan sonra BIOS'u yükleyin dedim o yüzden.
Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 4 Eylül 2021 #13 Ray Kurzweil dedi: Bilmiyorum geçen bir arkadaş daha yaşadı aynı problemi sonra Windows Update ile çözüldüğünü söyledi. Update'leri yaptıktan sonra BIOS'u yükleyin dedim o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak değil de normal başlattım oldu. Şu an 305 yazıyor. Ray Kurzweil dedi: Bilmiyorum geçen bir arkadaş daha yaşadı aynı problemi sonra Windows Update ile çözüldüğünü söyledi. Update'leri yaptıktan sonra BIOS'u yükleyin dedim o yüzden. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü olarak ayrı bir siteden indirecek miyim yoksa Windows Update'in yüklediği kalsın mı? GeForce Experience yükleyeyim mi?
Ray Kurzweil dedi: Bilmiyorum geçen bir arkadaş daha yaşadı aynı problemi sonra Windows Update ile çözüldüğünü söyledi. Update'leri yaptıktan sonra BIOS'u yükleyin dedim o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak değil de normal başlattım oldu. Şu an 305 yazıyor. Ray Kurzweil dedi: Bilmiyorum geçen bir arkadaş daha yaşadı aynı problemi sonra Windows Update ile çözüldüğünü söyledi. Update'leri yaptıktan sonra BIOS'u yükleyin dedim o yüzden. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü olarak ayrı bir siteden indirecek miyim yoksa Windows Update'in yüklediği kalsın mı? GeForce Experience yükleyeyim mi?
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #14 Sepit dedi: Yönetici olarak değil de normal başlattım oldu. Şu an 305 yazıyor. Ekran kartı sürücüsü olarak ayrı bir siteden indirecek miyim yoksa Windows Update'in yüklediği kalsın mı? GeForce Experience yükleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... En başta attığım Asus sitesinden en son yayınladıkları Nvidia driverını yükleyin en iyi performansı o sürücü veriyor şu an.
Sepit dedi: Yönetici olarak değil de normal başlattım oldu. Şu an 305 yazıyor. Ekran kartı sürücüsü olarak ayrı bir siteden indirecek miyim yoksa Windows Update'in yüklediği kalsın mı? GeForce Experience yükleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... En başta attığım Asus sitesinden en son yayınladıkları Nvidia driverını yükleyin en iyi performansı o sürücü veriyor şu an.
Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 4 Eylül 2021 #15 Ray Kurzweil dedi: En başta attığım ASUS sitesinden en son yayınladıkları NVIDIA driverını yükleyin en iyi performansı o sürücü veriyor şu an. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımı %25'i geçmiyor, RAM'den kaynaklı sanırım hocam. Şu anki ekran kartı sürücüsünü kaldırmam gerekecek mi?
Ray Kurzweil dedi: En başta attığım ASUS sitesinden en son yayınladıkları NVIDIA driverını yükleyin en iyi performansı o sürücü veriyor şu an. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımı %25'i geçmiyor, RAM'den kaynaklı sanırım hocam. Şu anki ekran kartı sürücüsünü kaldırmam gerekecek mi?
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #16 Sepit dedi: Ekran kartı kullanımı %25'i geçmiyor, RAM'den kaynaklı sanırım hocam. Şu anki ekran kartı sürücüsünü kaldırmam gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Tabii kaldırın DDU ile temiz kurulum yapın.
Sepit dedi: Ekran kartı kullanımı %25'i geçmiyor, RAM'den kaynaklı sanırım hocam. Şu anki ekran kartı sürücüsünü kaldırmam gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Tabii kaldırın DDU ile temiz kurulum yapın.
Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 4 Eylül 2021 #17 Ray Kurzweil dedi: Tabii kaldırın DDU ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Güvenli modda başlatayım mı?
Ray Kurzweil dedi: Tabii kaldırın DDU ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Güvenli modda başlatayım mı?
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #18 Sepit dedi: Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Güvenli modda başlatayım mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok açın ve en tepedeki temizledikten sonra yeniden başlat seçeneğiyle temizleyin.
Sepit dedi: Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Güvenli modda başlatayım mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok açın ve en tepedeki temizledikten sonra yeniden başlat seçeneğiyle temizleyin.
Sepit Kilopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 87 4 Eylül 2021 #19 Ray Kurzweil dedi: Gerek yok açın ve en tepedeki temizledikten sonra yeniden başlat seçeneğiyle temizleyin. Genişletmek için tıkla... Kurdum driver'ı bakalım FPS farkı olacak mı. Fark olmadı :/ Sen Valorant'da kaç FPS alıyorsun? Son düzenleme: 4 Eylül 2021
Ray Kurzweil dedi: Gerek yok açın ve en tepedeki temizledikten sonra yeniden başlat seçeneğiyle temizleyin. Genişletmek için tıkla... Kurdum driver'ı bakalım FPS farkı olacak mı. Fark olmadı :/ Sen Valorant'da kaç FPS alıyorsun?
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #20 Sepit dedi: Kurdum driver'ı bakalım FPS farkı olacak mı. Fark olmadı :/ Sen Valorant'da kaç FPS alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben Valorant oynamıyorum @Average Turko oynuyor bu konuları onunla konuşabilirsin
Sepit dedi: Kurdum driver'ı bakalım FPS farkı olacak mı. Fark olmadı :/ Sen Valorant'da kaç FPS alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben Valorant oynamıyorum @Average Turko oynuyor bu konuları onunla konuşabilirsin