ASUS TUF Gaming F15 ısınma sorunu var mı?

18 Temmuz 2022 Güncelleme:

Cihaz aşırı ısınıyor. Oyunlarda ekran kartı 85-90 (GTX 1650R), işlemci ise 95-100 (i5-10300H) derecelerde dolaşıyor.

Son düzenleme:

@Venesli Hocam haklıymış maalesef. Cihaz aşırı ısınıyor. Oyunlarda ekran kartı 85-90 (GTX 1650R), işlemci ise 95-100 (i5-10300H) derecelerde dolaşıyor.

Aslında o kadar haklı değil. Kendisi elinde hiçbir kanıt yokken saçma sapan şeyler söylüyordu. Kanıt istediğimizde ise saçma sapan geçiştiriyordu ya da kaçıyordu.

Aslında o kadar haklı değil. Kendisi elinde hiçbir kanıt yokken saçma sapan şeyler söylüyordu. Kanıt istediğimizde ise saçma sapan geçiştiriyordu ya da kaçıyordu.
Doğru hocam. Ben termal macunun kuruduğunu düşünüyorum. İlk aldığımda ekran kartı 81, işlemci ise maksimum 90'dı. Alttaki ızgaralar da kapalı, ondan da olabiilir.

Doğru hocam. Ben termal macunun kuruduğunu düşünüyorum. İlk aldığımda ekran kartı 81, işlemci ise maksimum 90'dı. Alttaki ızgaralar da kapalı, ondan da olabiilir.

Maalesef. Asus artık laptop konusunda berbat işler yapan bir marka.

Cihaz aşırı ısınıyor. Oyunlarda ekran kartı 85-90 (GTX 1650R), işlemci ise 95-100 (i5-10300H) derecelerde dolaşıyor.
Merhaba, ben Asus Tuf F15 veya Excalibur G770 almayı düşünüyorum. Geçen sene olumlu yorumlar yaparken bu sene olumsuz yorumlar yaptığınızı gördüm. Bana bir öneride bulunabilir misiniz? Ne alınır? (Max 13k bütçe)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…