ASUS TUF Gaming F15 mi A15 mi?

Bütçe
27.000

NarsistPrens

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 24-27 bin tarzında bir bütçem var. Bu bütçeye alınabilecek en iyi oyuncu laptopunu arıyorum, şu ana kadar yaptığım araştırmalarda ASUS TUF Gaming'i kendim için yeterli buldum. Bu iki model arasında kaldım. Ama siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya bu bütçeye bildiğiniz daha iyi bir bilgisayar öneriniz var mı eğer kullandıysanız bu laptoplar hakkında şikayetleriniz oldu mu olduysa neler?
Laptop linkleri:https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f15-fx506hm-hn114-intel-core-i5-11400h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003A2IH9?af_ad=hbcv00003a2ih9&af_adset=inf-sgg5v55y35gh7&af_force_deeplink=true&c=affiliate&ftid=gq5sr3ofwzfealif&is_retargeting=true&magaza=GTI Bilişim&pid=sosyal_medya&shortlink=u5yndze5&source_caller=api&url_src=ios-product-detail
2.link: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...&source_caller=api&url_src=ios-product-detail

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus TUF serisine bulaşmanı pek önermem ya. Alıcaksan bence MSI, Dell veya HP (Pavillion hariç).
MSI Cyborg'lar tek fana sahip ve En düşük TDP'li ekran kartına sahipler (yüksek tdp'lileri ise 40 Bin lira üstünden başlıyor.) Dell'e ve MSI'a her türlü bütçesinin yetmeyeceği için Asus ve HP Victus'a bakması daha iyi olacaktır.

Benim önerim 3 şeyden uzak durması;
1. Casper Excalibur
2. Monster, sebep; Direkt bilgisayarları Çin'den alıyorlar Monster logosunu bas geç ve çok fazla kronik sıkıntı.
3. ASUS TUF (Laptoplar için) serisi

2. linkteki bilgisayar iki bin TL ucuza Hepsiburada tarafından satılıyor:

Benim önerim 3 şeyden uzak durması;
1. Casper Excalibur
2. Monster, sebep; Direkt bilgisayarları Çin'den alıyorlar Monster logosunu bas geç ve çok fazla kronik sıkıntı.
3. ASUS TUF (Laptoplar için) serisi
Hocam, asus tuf 2023 serilerini biliyor musunuz? İncelemeler de gayet başarılı ve de forumda birçok arkadaş aldı herkes memnun sayılır. Ezbere yorum yapmak iyi değil. Sonuçta ekonominin durumu belli öneri isteyenlerin bütçeside belli yoksa kalkıp Legion pro ya da üst seviye MSI önermeyi herkes bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…