L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Merhaba. Yakın çevremde memur indirimiyle alınmış bu laptop var. 1 aylık cihaz. Bu fiyata alınır mı? Dosya Ekleri IMG_6206.jpeg 96,6 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Fiyatı çok iyi de 1 aylık olmasına şaşırdım. Alırken seri numarasından sorgulatın. Ekran kartı kaç watt?
Fiyatı çok iyi de 1 aylık olmasına şaşırdım. Alırken seri numarasından sorgulatın. Ekran kartı kaç watt?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.121 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 Alınır. Isınıyor ama fiyatı 2. el piyasasına göre ucuz.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 Shinsoo dedi: Fiyatı çok iyi de 1 aylık olmasına şaşırdım. Alırken seri numarasından sorgulatın. Genişletmek için tıkla... Doktor arkadaş. Macbook almış. Bunu beğenmemiş.
Shinsoo dedi: Fiyatı çok iyi de 1 aylık olmasına şaşırdım. Alırken seri numarasından sorgulatın. Genişletmek için tıkla... Doktor arkadaş. Macbook almış. Bunu beğenmemiş.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 lexoqe dedi: Doktor arkadaş. Macbook almış. Bunu beğenmemiş. Genişletmek için tıkla... Laptop fiyatlarının arttığı şu dönemde ikinci el piyasasına göre epey ucuz.
lexoqe dedi: Doktor arkadaş. Macbook almış. Bunu beğenmemiş. Genişletmek için tıkla... Laptop fiyatlarının arttığı şu dönemde ikinci el piyasasına göre epey ucuz.
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 lexoqe dedi: Merhaba. Yakın çevremde memur indirimiyle alınmış bu laptop var. 1 aylık cihaz. Bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... Harici olarak 3050 diye okudum yanlışlıkla kesinlikle al bir problemi yoksa, 13 bin TL fiyata bu aralar 4060 zor geliyor
lexoqe dedi: Merhaba. Yakın çevremde memur indirimiyle alınmış bu laptop var. 1 aylık cihaz. Bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... Harici olarak 3050 diye okudum yanlışlıkla kesinlikle al bir problemi yoksa, 13 bin TL fiyata bu aralar 4060 zor geliyor
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 Yakın çevrede ki doktor ismini kullanıp dolandırıcılık yapan şahıs çıktı. Doktora ulaştım, olayın farkındaymış, suç duyurusunda bulunmuşlar zaten. Yorumlar için teşekkür ederim.
Yakın çevrede ki doktor ismini kullanıp dolandırıcılık yapan şahıs çıktı. Doktora ulaştım, olayın farkındaymış, suç duyurusunda bulunmuşlar zaten. Yorumlar için teşekkür ederim.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #8 lexoqe dedi: Yakın çevrede ki doktor ismini kullanıp dolandırıcılık yapan şahıs çıktı. Doktora ulaştım, olayın farkındaymış, suç duyurusunda bulunmuşlar zaten. Yorumlar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aman hocam Allah korumuş. Bu fiyata olması absürttü zaten.
lexoqe dedi: Yakın çevrede ki doktor ismini kullanıp dolandırıcılık yapan şahıs çıktı. Doktora ulaştım, olayın farkındaymış, suç duyurusunda bulunmuşlar zaten. Yorumlar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aman hocam Allah korumuş. Bu fiyata olması absürttü zaten.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #9 Shinsoo dedi: Aman hocam Allah korumuş. Bu fiyata olması absürttü zaten. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de şaşırmıştım ama fiyatlara uzak kaldığım için sorma gereği duydum.
Shinsoo dedi: Aman hocam Allah korumuş. Bu fiyata olması absürttü zaten. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de şaşırmıştım ama fiyatlara uzak kaldığım için sorma gereği duydum.