YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #11 Ömerdoruk dedi: Etrafımda Lenovo modelden çok şikayet eden var, o yüzden bir ön yargım oluştu. Altına havalandırma alsam yine cok ısınır mi ki? Çünkü yüksek grafikli oyunlar oynamayacagim. Genişletmek için tıkla... Lenovo modelde ek soğutucuya gerek yok.
Ömerdoruk dedi: Etrafımda Lenovo modelden çok şikayet eden var, o yüzden bir ön yargım oluştu. Altına havalandırma alsam yine cok ısınır mi ki? Çünkü yüksek grafikli oyunlar oynamayacagim. Genişletmek için tıkla... Lenovo modelde ek soğutucuya gerek yok.
Save Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #12 Ömerdoruk dedi: Etrafımda Lenovo modelden çok şikayet eden var, o yüzden bir ön yargım oluştu. Altına havalandırma alsam yine cok ısınır mi ki? Çünkü yüksek grafikli oyunlar oynamayacagim. Genişletmek için tıkla... Havalandırma yerine arkasına kitap koysanız yakın bir etki verir.Ama yinede ısınır.Lenovo almanızı tavsiye ederim.
Ömerdoruk dedi: Etrafımda Lenovo modelden çok şikayet eden var, o yüzden bir ön yargım oluştu. Altına havalandırma alsam yine cok ısınır mi ki? Çünkü yüksek grafikli oyunlar oynamayacagim. Genişletmek için tıkla... Havalandırma yerine arkasına kitap koysanız yakın bir etki verir.Ama yinede ısınır.Lenovo almanızı tavsiye ederim.
Ö Ömerdoruk Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #13 Save dedi: Havalandırma yerine arkasına kitap koysanız yakın bir etki verir.Ama yinede ısınır.Lenovo almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikinizde teşekkür ederim. YüzbaşıJohnPrice dedi: Lenovo modelde ek soğutucuya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu modelin işlemcisi Intel olan modeli var mı?
Save dedi: Havalandırma yerine arkasına kitap koysanız yakın bir etki verir.Ama yinede ısınır.Lenovo almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikinizde teşekkür ederim. YüzbaşıJohnPrice dedi: Lenovo modelde ek soğutucuya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu modelin işlemcisi Intel olan modeli var mı?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #14 Ömerdoruk dedi: Tamamdır ikinizde teşekkür ederim. Bu modelin işlemcisi Intel olan modeli var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
Ömerdoruk dedi: Tamamdır ikinizde teşekkür ederim. Bu modelin işlemcisi Intel olan modeli var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
8 802348 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 146 Çözümler 1 28 Eylül 2024 #15 Ömerdoruk dedi: Merhaba bu bilgisayari almayı düşünüyorum ama sizce nasıl? https://app.hb.biz/eU3ThsHMz3BN Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz ne kadar olursa olsun 3050'den uzak durmanızı isterim.
Ömerdoruk dedi: Merhaba bu bilgisayari almayı düşünüyorum ama sizce nasıl? https://app.hb.biz/eU3ThsHMz3BN Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz ne kadar olursa olsun 3050'den uzak durmanızı isterim.
Ö Ömerdoruk Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #16 802348 dedi: Hocam bütçeniz ne kadar olursa olsun 3050'den uzak durmanızı isterim. Genişletmek için tıkla... Ben pek bu işlerden anlamamda, 3050nin ne sorunu var?
802348 dedi: Hocam bütçeniz ne kadar olursa olsun 3050'den uzak durmanızı isterim. Genişletmek için tıkla... Ben pek bu işlerden anlamamda, 3050nin ne sorunu var?
8 802348 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 146 Çözümler 1 28 Eylül 2024 #17 Ömerdoruk dedi: Ben pek bu işlerden anlamamda, 3050'nin ne sorunu var? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın 3050 kartı sadece laptop için üretilmiştir fakat asla fiyatını hak eden bir performans vermez her türlü uzak durulmasını öneririm.
Ömerdoruk dedi: Ben pek bu işlerden anlamamda, 3050'nin ne sorunu var? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın 3050 kartı sadece laptop için üretilmiştir fakat asla fiyatını hak eden bir performans vermez her türlü uzak durulmasını öneririm.