ASUS TUF Gaming F15 Undervolt

Şu anda BIOS sürümüm 310. CMD'ye kod yazdığımda hata alıyorum. Sanırım BIOS sürümümden kaynaklı. BIOS sürümümü düşürmem performansı kötü etkilemez mi?
Eğer sorun yoksa düşüreceğim. @Luvyan

BIOS sürümünü düşürdüm yine aynı hatayı alıyorum.
hocam 309a geçin ben fps düşüşü görmedim bilginize

Şu anda BIOS sürümüm 310. CMD'ye kod yazdığımda hata alıyorum. Sanırım BIOS sürümümden kaynaklı. BIOS sürümümü düşürmem performansı kötü etkilemez mi?

aynı hatayı alıyordum bende 310 sürümünde 309a geç bazı cihazlarda yok 309 onuda söylüyeyim

Hocam 309a geçin ben FPS düşüşü görmedim bilginize

Aynı hatayı alıyordum bende 310 sürümünde 309a geç bazı cihazlarda yok 309 onu da söylüyeyim

Hocam 309'a geçtim ve yine aynı hatayı aldım. Virtualları kapadım yine aynı hata...

Hocam aşamaları atlar mısınız belki olmuştur BIOS oto Update yapmıştı döndüğümden bu tarz hata almıştım CMD üzerinden yapmamın üzerinden 1 sene geçti neredeyse pek hatırlamıyorum maalesef

Hocam 309'a geçtim ve yine aynı hatayı aldım. Virtual'ları kapadım yine aynı hata...

Hocam eski konulara baktım biraz 14.5i kullanmışım ben ve aldığınız hata farklıymış konu açın ama ondan önce BIOS geçip F8 basıp kodları yazın olursa sorun çıkmaz eğer olmazsa bir konu açın throttle kullanırken Virtual kapatmayı unutmayın.

Hocam aşamaları atlar mısınız belki olmuştur BIOS oto Update yapmıştı döndüğümden bu tarz hata almıştım CMD üzerinden yapmamın üzerinden 1 sene geçti neredeyse pek hatırlamıyorum maalesef

Hocam eski konulara baktım biraz 14.5i kullanmışım ben ve aldığınız hata farklıymış konu açın ama ondan önce BIOS geçip F8 basıp kodları yazın olursa sorun çıkmaz eğer olmazsa bir konu açın throttle kullanırken Virtual kapatmayı unutmayın.

Kodları yazdım kilit açılmadı. Yapacak bir şey yok, eğer bir gün başka bir çözüm gelirse artık o zaman bir daha denerim. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı