TUF'larda ısınma problemi ortadan kalktı, gönül rahatlığıyla alabilirsin, bu cihazdan sadece 2 ay içerisinde 470 adet sattık ve tek bir geri dönüş almadık ısı problemiyle alakalı. Bütçe nedir?
Bu cihaz güzel keşke bende bunu alsaydım salak gibi gittim 25ms acer nitro 5 aldım. 25ms panel var rezil bir ekranı var gittim asusla yanyana actim benimki bariz ghostingli garantiye gonderdim size sormadan işlem yapilmaz dediler.
Sormadan Ekrani mi söktüler yeni 25ms takmislar daha berbat oldu Allah belalarini versin. Ne mac oynaniyor ne cs go 5 dakika sonra gözler ghostingli oluyor mahvediyor.
Bu cihazı alacağım inşallah teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımcı oldunuz. Bir de aynı özellikte olmalarına rağmen model numaraları farklı oluyor cihazların. Aralarında başka fark var mı yoksa satıcıdan dolayı mı kaynaklanıyor bu farklılık?
Bu cihazı alacağım inşallah teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımcı oldunuz. Bir de aynı özellikte olmalarına rağmen model numaraları farklı oluyor cihazların. Aralarında başka fark var mı yoksa satıcıdan dolayı mı kaynaklanıyor bu farklılık?
Hocam eski laptopu anca satabildim sizin attığınız lenovonun fiyatı artmış onun yerine bunu almayı düşünüyorum. Bu fiyata alınır mı daha iyisi var mıdır?