schiffer Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:22 #11 fy93 dedi: O markanin şu sorunu var bu markanın şu sorunu var diyip çok takılmayın bunalırsınız. En sağlam arabanında trafikte takla atma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Elbette haklısınız hocam ama şehir dışında üni okuduğum için servisle falan pek uğraşmak istemiyorum sonuçta para veriyoruz
fy93 dedi: O markanin şu sorunu var bu markanın şu sorunu var diyip çok takılmayın bunalırsınız. En sağlam arabanında trafikte takla atma ihtimali var Genişletmek için tıkla... Elbette haklısınız hocam ama şehir dışında üni okuduğum için servisle falan pek uğraşmak istemiyorum sonuçta para veriyoruz
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 965 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:24 #12 schiffer dedi: Elbette haklısınız hocam ama şehir dışında üni okuduğum için servisle falan pek uğraşmak istemiyorum sonuçta para veriyoruz Genişletmek için tıkla... Para meselesi kıyın paraya msi bakın hocam şahsi önceliğim 1. Sırqda msi lenova 2. Siradadir
schiffer dedi: Elbette haklısınız hocam ama şehir dışında üni okuduğum için servisle falan pek uğraşmak istemiyorum sonuçta para veriyoruz Genişletmek için tıkla... Para meselesi kıyın paraya msi bakın hocam şahsi önceliğim 1. Sırqda msi lenova 2. Siradadir
schiffer Centipat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:25 #13 fy93 dedi: Para meselesi kıyın paraya msi bakın hocam şahsi önceliğim 1. Sırqda msi lenova 2. Siradadir Genişletmek için tıkla... Bütçem bu şu anlık üstte de belirttiğim gibi şu loq modelleri biraz daha araştırıp Asus ile arasında bir tercih yapacağım sanırım teşekkürler
fy93 dedi: Para meselesi kıyın paraya msi bakın hocam şahsi önceliğim 1. Sırqda msi lenova 2. Siradadir Genişletmek için tıkla... Bütçem bu şu anlık üstte de belirttiğim gibi şu loq modelleri biraz daha araştırıp Asus ile arasında bir tercih yapacağım sanırım teşekkürler
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 965 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:26 #14 schiffer dedi: Bütçem bu şu anlık üstte de belirttiğim gibi şu loq modelleri biraz daha araştırıp Asus ile arasında bir tercih yapacağım sanırım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Asus Tuf serisi benim gözümde fazlaca reklam algısıyla piyasada yer tutunan bir ürün. Kapısının önünden geçmezdim.
schiffer dedi: Bütçem bu şu anlık üstte de belirttiğim gibi şu loq modelleri biraz daha araştırıp Asus ile arasında bir tercih yapacağım sanırım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Asus Tuf serisi benim gözümde fazlaca reklam algısıyla piyasada yer tutunan bir ürün. Kapısının önünden geçmezdim.