ASUS TUF Gaming F16 FX608JPR-QT002 vs ASUS ROG STRIX G16 G614PM-S5074

Bütçe
80000-90000
Stoklar yerine gelirse piyasa normale döner buradaki fark 5K değil 15 20k seviyelerinde.

Anladım hocam fazlaymış cidden. Peşin fiyatına 6 taksit muhabbeti var HB'da. O hafifletir zararı gibi yapacak bir şey yok. Şu anki piyasa için sanırım konuştuklarımız arasında en iyisi Legion değil mi?

Anladım hocam fazlaymış cidden. Peşin fiyatına 6 taksit muhabbeti var HB'da. O hafifletir zararı gibi yapacak bir şey yok. Şu anki piyasa için sanırım konuştuklarımız arasında en iyisi Legion değil mi?
Mantıklı desem bile 65k fiyatı olması gereken bir laptop ne kadar mantıklı siz karar verin.

Mantıklı desem bile 65k fiyatı olması gereken bir laptop ne kadar mantıklı siz karar verin.

En fazla 75kya düşer hocam. Mantıklı olması için o fiyata düşmesi gerek de Lenovo asla düşürmez o fiyata.

En fazla 75kya düşer hocam. Mantıklı olması için o fiyata düşmesi gerek de Lenovo asla düşürmez o fiyata.

Ben de bu şekilde düşünüyorum. TR'de herhangi bir ürünün fiyatında mantık arayıp düşmesini beklemek risk açıkçası. O yüzden bunu alıyorum sanırım incleme videosunu izledikten sonra. Bilgilendirmeler için teşekkürler.

Dediğim gibi hocam 100 dereceye ulaşabiliyor işlemci sorun değilse sizin için alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-27 002250.png
    2 MB · Görüntüleme: 18
Dediğim gibi hocam 100 dereceye ulaşabiliyor işlemci sorun değilse sizin için alabilirsiniz. İzlemeye.

İzlemeye başladım ama daha başlardayım hangi oyunda bu? Bir de altında stant var mı? Çok büyük sıkıntılar çıkarır mı günlük kullanımda. Benim bildiğim AMD işlemci daha serin çalışır ama bunda o olmamış gibi. Umarım LOQ serisindeki gibi anakart yakma sorunu vb yoktur.

43.dklarda fan ve soğutmanın iyi olduğunu söylüyor.
Dengeli modda oyunda 5-10 fps fark ediyor ama dereceleri de 10-15 derece düşürüyor. gayet iyi gibi.

Son düzenleme:

Konuya çok güzel cihazlar atıldı içlerinden birini seçmeniz daha doğru olacaktır. Bana kalsa açıkçası bir cihaza bu kadar para vermezdim masaüstü+laptop kombinasyonu yapabilirdim.

Konuya çok güzel cihazlar atıldı içlerinden birini seçmeniz daha doğru olacaktır. Bana kalsa açıkçası bir cihaza bu kadar para vermezdim masaüstü+laptop kombinasyonu yapabilirdim.
son atılan legion hakkında ne düşünüyorsunuz

masaüstünü alsam da kullanamam en az 2 sene boyunca. göçebe yaşıyorum ve işim gereği bilgisayarım hep yanımda olmalı. ben de farkndayım masaüstünün iyi ve fp olacağını fakat şu anlık almam mümkün değil

Cyberpunk bu oyun. İşlemciye watt sınırı koyularak sıcaklıklar düşürülebilir. Altında stant yok. LOQ gibi sorunlu değil.
Buradaki sorun 5070+Ryzen 9 işlemciyi 2 fanla 2 tane çıkıştan soğutmaya çalışmak. Yeterince alan olmadığı için laptop sıcak havayı atamıyor.

Bu laptopun ömrü boyunca Cyberpunk tarzı oyunlar oynayacağımı düşünmüyorum. Bu yüzden CS FIFA gibi oyunlarda sorun da olmaz sanırım. Siparişi az önce verdim. 3 ayrı inceleme izledim. Her şey sıkıntısız duruyor şimdilik. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…