ASUS TUF GAMING FX505DD klavye ışığı çalışmıyor

praiseworthy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, nasılsınız? Ben Ural, öncelikle tüm Technopat üyelerine mutlu sabahlar diliyorum.

ASUS'un TUF Gaming adlı laptop serisinden FX505DD model ürününü kullanıyorum. Ürünü satın alalı yaklaşık bir sene oldu. İlk aldığım dönem sorunsuz bir şekilde kullanıyordum, hiçbir yerinde bir sıkıntısı yoktu. Günlerden birinde bir anda klavye ışığı gitti, çok kafaya takmadığımdan başlarda fark etmemişim bile. Fark ettiğimde iş işten geçip gitmişti, hiçbir şekilde klavye ışıklarım çalışmıyordu.

İnternetten araştırdığımda ATK Driver ile ilgili bir kaç yazı okudum, ne indirdiysem çare bulamadım derdime. Aydınlatmanın bozulduğunu düşündüm. Tam o sırada bilgisayarı uyku moduna almamla farklı bir sorun olduğunu anladım. Sebebi uyku modunda klavye ışığımın çalışmasıydı. Bu şekilde bir süre kullandım. Bir gün bilgisayarımda baş gösteren farklı bir sorun ile birlikte garantiye yollamam gerekti. Sorun bildirisinde durumu belirttim, düzeltmemişler. Onlarla henüz iletişime geçmedim, buraya bir konu oluşturmak istedim.

Olay tam olarak bu şekilde. İnternette çoğu tuş kombinasyonunu denedim bu arada, bir sonuç alamadım hiçbirinden. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz, zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Armoury Crate uygulamasını kurcaladım bu arada, işime yarayacak bir şey bulamadım. Onu da eklemiş olayım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı