mrsezerer Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bankacı 15 Kasım 2019 #1 Merhaba konu başlığındaki bilgisayarı satın aldım. İşlemci değerleri vs görebileceğim uygulamalar indirip kontrol etmek istiyorum. Bildiğiniz uygulamalar varsa yardım edebilir misiniz?
Merhaba konu başlığındaki bilgisayarı satın aldım. İşlemci değerleri vs görebileceğim uygulamalar indirip kontrol etmek istiyorum. Bildiğiniz uygulamalar varsa yardım edebilir misiniz?
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #2 Eğer oyun içi değerlerden bahsediyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer oyun içi değerlerden bahsediyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et