Arkadaşlar laptopumun 256 GB SSD alanı var. Yetmediği için 1 TB HDD alıp takmak istiyorum ama laptopta DVD ROM yeri yok. Hem SSD hem de HDD takabilmem mümkün mü acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Boşta bir SATA portu varsa takabilirsiniz. Olup olmadığını anlamak için de laptop kasasındaki stickerlara bakın ya da müşteri hizmetleri/ASUS'un sitesinden ayrıntılı teknik özelliklere bakın.
ASUS TUF Gaming FX505GT Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Arkadaşlar laptopumun 256 GB SSD alanı var. Yetmediği için 1 TB HDD alıp takmak istiyorum ama laptopta DVD ROM yeri yok. Hem SSD hem de HDD takabilmem mümkün mü acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
laptop genel olarak güzel çok uzun süre açık tuttuğum günlerde bile neredeyse hiç ısınmıyor ama fanlardan dolayı biraz fazla ses yapıyor. rgb klavyesi güzel hızı falan güzel tek sıkıntısı 256 gb ssd bana çok az geliyor ama 512 gb lık modeli de satılıyor aynı bilgisayarın bütçen yetiyorsa alabilirsin.