ASUS TUF Gaming GT502 Horizon vs Lian Li dynamic EVO RGB

malpts

Picopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam. Gorunus olarak bu iki kasa cok hoşuma gitti. Kasalari fansiz sectim çünkü Lian Li Uni SL fan ve galahad 2 sivi sogutma takacağım fakat GT502'nin Lian Li fanli hali çok hosuma gitmedi. Bana cok sıkışmış geldi ama dynamic EVO daha ferah hissettirdi. Performans olarak GT502 USB 3.2 kullanirken ve kasasi metalken dynamic EVO USB 3.1 kullaniyor ve kasasi alüminyum. Sizce gorunus icin USB surumunden feragat edilir mi veya kullanilabilirlik acisindan hangisi tercih edilmeli?

1 yıldan fazla süredir Lian Li O11D Evo kasa kullanan birisi olarak hem görsel hem de soğutma performansı olarak gayet memnunum. Benim sistem de 7800x3d+4080 Super+Arctic Liquid III 360mm sıvı soğutma+7 adet Lian Li Infinity fan var. 2 kasa da seni üzmez o yüzden hangisini seçersen seç bence pişman olmazsın.

GT502'ye 13 adet fan eklenebildiğini unutmayalım, ileride tüm slotları kullanmak isterseniz 13 fana kadar çıkartabilirsiniz.

7 tane fan takacağım hem estetik açidan daha cok hosuma gidiyor hem de performansi iyi sergileyecegi icin yeterli oldugunu dusunuyorum.
Teşekkürler hocam.

1 yıldan fazla süredir Lian Li O11D EVO kasa kullanan birisi olarak hem görsel hem de soğutma performansı olarak gayet memnunum. Benim sistem de 7800x3D+4080 Super+Arctic Liquid III 360mm sıvı soğutma+7 adet Lian Li Infinity fan var. 2 kasa da seni üzmez o yüzden hangisini seçersen seç bence pişman olmazsın.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı