ASUS TUF Gaming H3 7.1 alınır mı?

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar soru zaten başlıkta yazıyor. Fiyatı gayet uygun geldi bana. Alınır mı? Sizce? Hardcore bir rekabetçi oyuncu değilim. Herkes kadar ideal oynuyorum. Normal ses kasabilir miyim?

Screenshot_2022-05-02-16-29-43-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Amazon'dan sipariş verdim geldiğinde buraya tekrardan yazacağım.
400TL fiyata göre kesinlikle alınır. Ama bence 500TL den fazla verilecek bir kulaklık değil. (İnternette 1000TL civarında satıldığını gördüm kesinlikle öyle bir hata yapmayın). Ses kalitesi ve basslarını beğendim. Mikrofon kalitesi daha ucuza daha iyileri olmasına rağmen yeterli derecede.

Sesler çok yüksek son sesi açtığınızda kulaklığı masanın üstüne koyup rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz. Ancak sesi belirli bir seviyeden sonra dışarıya çok fazla aktarıyor, kulaklık takılı olsa dahi etrafınızdakilere ses fazla gidiyor.

Kulaklığın kendisine ait bir programı bulunmamakta (Eğer ASUS anakartınız yoksa). Realtek kullanıyor anakartınıza uygun Realtek sürücüsüyle kullanmanızı öneririm ses kalitesini yükseltiyor.

Kulaklık pedleri rahat, ağırlık açısından hiç ağır değil ve kablo açısından 1mt olan kablosu çok kopacakmış hissiyatı veriyor etrafında örgü yok. Diğer kablosu iyi.

Ve benim yaşadığım bir olaydan bahsedeyim uzatma kablosunu bağlayacağınız zaman kulaklıktan çıkan kabloyu uzatma kablosundan çıkan uca tam oturtun ucunun görünmemesi gerekli, yoksa seslerde sorunlar oluşuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı