I IcelY Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 129 5 Şubat 2023 #1 Merhaba, bu üç kulaklık arasında kaldım. Fiyatları birbirlerine yakın hangisini tercih etmeliyim? ASUS Tuf Gamıng H3 Wıreless 7.1 Mıkrofonlu Kablosuz Gamıng Kulaklık Sıyah - Fiyatı, Yorumları ASUS Tuf Gamıng H3 Wıreless 7.1 Mıkrofonlu Kablosuz Gamıng Kulaklık Sıyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-core-wireless-dts-gaming-kulaklik-hhsc1c-cg-bk-g-pm-HBC00001VACPG Logitech G535 Lightspeed Wireless Gaming Headset Siyah Fiyatı - Trendyol logitech G535 Lightspeed Wireless Gaming Headset Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Merhaba, bu üç kulaklık arasında kaldım. Fiyatları birbirlerine yakın hangisini tercih etmeliyim? ASUS Tuf Gamıng H3 Wıreless 7.1 Mıkrofonlu Kablosuz Gamıng Kulaklık Sıyah - Fiyatı, Yorumları ASUS Tuf Gamıng H3 Wıreless 7.1 Mıkrofonlu Kablosuz Gamıng Kulaklık Sıyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-core-wireless-dts-gaming-kulaklik-hhsc1c-cg-bk-g-pm-HBC00001VACPG Logitech G535 Lightspeed Wireless Gaming Headset Siyah Fiyatı - Trendyol logitech G535 Lightspeed Wireless Gaming Headset Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.532 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2023 #2 G535 daha iyi.
I IcelY Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 129 5 Şubat 2023 #3 Merdt dedi: G535 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz nedenlerini açıklayabilir misin merak ettim de
Merdt dedi: G535 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz nedenlerini açıklayabilir misin merak ettim de
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.532 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2023 #4 Daha doğal ses vermesine dayanarak.
I IcelY Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 129 5 Şubat 2023 #5 Merdt dedi: Daha doğal ses vermesine dayanarak. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanıyor musunuz ona göre soru soracağım
Merdt dedi: Daha doğal ses vermesine dayanarak. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanıyor musunuz ona göre soru soracağım
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.532 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2023 #6 IcelY dedi: Aktif olarak kullanıyor musunuz ona göre soru soracağım Genişletmek için tıkla... Hayır sadece hakkında internetten çok okuduğum bir alet.
IcelY dedi: Aktif olarak kullanıyor musunuz ona göre soru soracağım Genişletmek için tıkla... Hayır sadece hakkında internetten çok okuduğum bir alet.
I IcelY Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 129 5 Şubat 2023 #7 Merdt dedi: Hayır sadece hakkında internetten çok okuduğum bir alet. Genişletmek için tıkla... Anladım düşüneceğim teşekkürler
Merdt dedi: Hayır sadece hakkında internetten çok okuduğum bir alet. Genişletmek için tıkla... Anladım düşüneceğim teşekkürler