311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 22 Ağustos 2021 #1 İncehesap sitesinde 380TL'ye düşmüş fiyatı. Gayet uygun geldi bana, sizce alınır mı? Ayrıca bazı YouTuber'lar 7.1 Surround desteğinin olduğunu söylüyor ama ürünün detaylarında öyle bir şey göremedim. Gerçekten 7.1 Surround desteği var mı? ASUS TUF Gaming H5 Lite Kablolu PC ve PS4 Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Akşam alacağım için stoğu bitirmezseniz sevinirim
İncehesap sitesinde 380TL'ye düşmüş fiyatı. Gayet uygun geldi bana, sizce alınır mı? Ayrıca bazı YouTuber'lar 7.1 Surround desteğinin olduğunu söylüyor ama ürünün detaylarında öyle bir şey göremedim. Gerçekten 7.1 Surround desteği var mı? ASUS TUF Gaming H5 Lite Kablolu PC ve PS4 Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Akşam alacağım için stoğu bitirmezseniz sevinirim
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 22 Ağustos 2021 #2 7.1 bu bütçede kararınızı etkileyecek bir etken olmamalı. Çok isterseniz Windows Sonic'i etkinleştirebilirsiniz. Her halükarda sanal 7.1 zaten.
7.1 bu bütçede kararınızı etkileyecek bir etken olmamalı. Çok isterseniz Windows Sonic'i etkinleştirebilirsiniz. Her halükarda sanal 7.1 zaten.