ASUS TUF Gaming H7 Core alınır mı?

msvgn

Kilopat
Daha fazla  
Kulaklık şu an İncehesap indirimlerinde 499₺ olmuş durumda. Sizce bu fiyata alınır mı?

Normal H7 dahi almanızı tavsiye etmem, arkadaşımda var oldukça sorunlu bir seri. Uzak durun derim. Bu kadar indirim almasının sebebi zaten fazla satışı yapılmaması.

Normal H7 dahi almanızı tavsiye etmem, arkadaşımda var oldukça sorunlu bir seri. Uzak durun derim. Bu kadar indirim almasının sebebi zaten fazla satışı yapılmaması.

Sorunu nedir acaba?

Mikrofonu çok alt sınıftaki kulaklıklardan kötü, kronik sorunları var bip sesi çıkartma gibi ve 7.1'i stabil çalışmıyor.

Hiçbir yerde kullananlar yorum yapmamış. İncehesaptan satın aldım kargoda 500tl bib sesi nasıl yani bas ya da tiz sesleri nasıl çızırtı yapıyor mu lityum mıknatısı var mış sparişi iptal mi edeyim nedersiniz.

Arkadaş kullanıyor hocam, İncehesap üzerinden almıştı iade ettirtmediler. O yüzden el mecbur kullanıyor. 7.1 açtığı zaman kulaklıktan direkt olarak alarm sesi gibi bildiğiniz bip bip geliyormuş bir şeyler yaparken.

Seste cızırtı yoksa sorun yok. Bir inceleme videyosunda mikrofonu kulaklıklrın ortasına koydu. Baya iyi bas vurdu. İlginç 14 gün içinde geri iyade yapmamaları. Soğuyan bez 53cm çaplı hoparlör filan
Ürün bugün elime ulaştı. TUF Gaming H7 Core bizimkisi 7.1 değilmiş. Mikrotfon ağıza daha yakın olabilirdi kısa bence. Dış sesi çok az engelliyor. Bass hoşuma gitti abartılı değil. Yumuşak. Sesis sorununa kadar açınca kulağı rahatsız etmiyor. Terletme olayı bira oluyor gibi geldi bana. Genelde kafayı rahatsız etmiyor. Petleri yumuşak. Gözlük kullanıyorum. Gözlüğümü az bir miktar burnuma bastırdı. Petler plastik olsa dış sesi biraz daha engellese süper olurmuş. 900tl etmez bence 300tl eder. 3 4 ay kullanıp bir yorumda öyle yazmak istiyorum.

Son düzenleme:
Söyledikleriniz hepsi başıma geldi bende incehesaptan aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…