DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 11 Ekim 2020 #1 Merhabalar, kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor, sesimi karşı tarafa laptopumun mikrofonu iletiyor. Bozuk olduğunu düşünmüyorum. Ne yapabilirim? Bilgisayarımda tek jak girişi var, kulaklığın kutusundan çoğaltıcı çıkıyor. Onunla ilgisi var mıdır?
Merhabalar, kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor, sesimi karşı tarafa laptopumun mikrofonu iletiyor. Bozuk olduğunu düşünmüyorum. Ne yapabilirim? Bilgisayarımda tek jak girişi var, kulaklığın kutusundan çoğaltıcı çıkıyor. Onunla ilgisi var mıdır?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #2 Kulaklığın mikrofonunu varsayılan yaptın mı? Ses ayarlarını girip mikrofonun hangisiyse onu seç. Artı 0 Eksi
KS KS DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 11 Ekim 2020 #3 enonertetanem dedi: Kulaklığın mikrofonunu varsayılan yaptın mı? Ses ayarlarını girip mikrofonun hangisiyse onu seç. Genişletmek için tıkla... Sadece Realtek gözüküyor Artı 0 Eksi
enonertetanem dedi: Kulaklığın mikrofonunu varsayılan yaptın mı? Ses ayarlarını girip mikrofonun hangisiyse onu seç. Genişletmek için tıkla... Sadece Realtek gözüküyor
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #4 DeLiYuReK01 dedi: Sadece Realtek gözüküyor Genişletmek için tıkla... Fotoğraf at. Hem ben ses denetim masasındakini diyorum. Artı 0 Eksi
DeLiYuReK01 dedi: Sadece Realtek gözüküyor Genişletmek için tıkla... Fotoğraf at. Hem ben ses denetim masasındakini diyorum.
KS KS DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 11 Ekim 2020 #5 Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz? Kulaklık takılı şuan. Artı 0 Eksi
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #6 DeLiYuReK01 dedi: Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz? Kulaklık takılı şuan. Eki Görüntüle 698970 Genişletmek için tıkla... Hayır. Sağ üstte ilgili ayarlardan ses denetim masasına gir. Onun fotoğrafını at. Artı 0 Eksi
DeLiYuReK01 dedi: Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz? Kulaklık takılı şuan. Eki Görüntüle 698970 Genişletmek için tıkla... Hayır. Sağ üstte ilgili ayarlardan ses denetim masasına gir. Onun fotoğrafını at.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #8 Belki de sürücü indirmen lazım. TUF GAMING H7|Headsets and Audio|ASUS Global www.asus.com Artı 0 Eksi
KS KS DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 12 Ekim 2020 #9 Onları indirdim ama bir işe yaramadı. İade süresi geçti sanırım, garantiye yollayacağım mecbur. Artı 0 Eksi
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #10 Hiçbir şeyde çalışmıyor mu? Mesela kendini dinlemede, Discord vb. Bu arada ses sürücülerini güncellemeyi denedin mi? İşe yarayabilir. Artı 0 Eksi
Hiçbir şeyde çalışmıyor mu? Mesela kendini dinlemede, Discord vb. Bu arada ses sürücülerini güncellemeyi denedin mi? İşe yarayabilir.