Ef4e Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:15 #1 ASUS TUF Gaming K3 RGB Red Switch çok hoşuma gidiyor, sizce alınır mı? Bunun yerine daha iyisi var mı aynı fiyata? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:21
ASUS TUF Gaming K3 RGB Red Switch çok hoşuma gidiyor, sizce alınır mı? Bunun yerine daha iyisi var mı aynı fiyata?
I igr0k Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:12 #2 çok daha iyi klavyeler var fakat tam bot klavye istiyorsanız çok bir seçenek yok şahsen mchose g98 pro alırdım Artı 0 Eksi
çok daha iyi klavyeler var fakat tam bot klavye istiyorsanız çok bir seçenek yok şahsen mchose g98 pro alırdım
KS KS Ef4e Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 dakika önce #3 igr0k dedi: Çok daha iyi klavyeler var fakat tam bot klavye istiyorsanız çok bir seçenek yok şahsen MCHOSE G98 Pro alırdım. Genişletmek için tıkla... Tam boy klavye istiyorum bir de beni 4-5 yıl götürsün sürekli klavyeye para vermek istemiyorum. Artı 0 Eksi
igr0k dedi: Çok daha iyi klavyeler var fakat tam bot klavye istiyorsanız çok bir seçenek yok şahsen MCHOSE G98 Pro alırdım. Genişletmek için tıkla... Tam boy klavye istiyorum bir de beni 4-5 yıl götürsün sürekli klavyeye para vermek istemiyorum.