ASUS TUF Gaming K7 TUF klavye hareketleri

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming K7 TUF klavye hareketleri yapıyor. Birden klavyede tuşlar farklı şeyler yazıyor ya da gorevini yerine getirmiyor mesela şimdi o üstende iki nokta olan o harfini yazamıyorum o şeklinde yazıyorum siz anlayın durumu. Yazılımı sıfırlayınca düzeliyor ama her seferinde yapmak çok sıkıcı oluyor.

Bu tür durumlarda çok yapabilecek bir şey yok. Garantiye göndermek büyük ihtimalle en iyi seçenek olacak.

Ürün yazılım yükledikten sonra böyle oldu yani sorun yazılımda ise yine bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum bu klavyeyi kullanan biri aynı sorunları yaşıyor mu acaba? Ben normalde basınca RGB ışıklar hareket edecek şekilde ayarlamışım ama işte bazen kafayı yiyor. Varsayılan ayarda sorun çıkmıyor.

Ürün yazılım yükledikten sonra böyle oldu yani sorun yazılımda ise yine bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum bu klavyeyi kullanan biri aynı sorunları yaşıyor mu acaba? Ben normalde basınca RGB ışıklar hareket edecek şekilde ayarlamışım ama işte bazen kafayı yiyor. Varsayılan ayarda sorun çıkmıyor.

Yazılım banada çektirdi. Bende o klavyeyi kullanıyorum. Yazılımı olduğu gibi kaldırdım şu an rahatım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı