ASUS TUF Gaming K7 vs SteelSeries Apex 5

Membran klavyeye de 700-800 lira vermek? Ben seçenek bile yapmazdım.

Belli tuş yapısı tercihlerini var mı? Türkiye'de lineer anahtarlı klavyeler yoğunlukta, ardınan mavi clicky'ler geliyor. Hangisi?

hybrid apex 5. membran yapı üzerine mekanik switch üst kısmı yerleştirilip garip birşey yapılmış.

Apex 5'te maliyetin düşürülmesi için switch hariç yay gibi bileşenler membranda kullanılan bileşenler ile yapılmış blue switch ve membran anahtarların bileşenleri birleştirilerek oluşturulmuş yani. Değer mi fiyatına diye soruyorsanız eğer blue switch tercih ediyorsanız alabilirsiniz ama eğer blue switch kullanmam çok sesli derseniz o fiyata k70 gibi klavyeleri indirim zamanlarında bulabilirsiniz. Membran anahtarlara 850 lira mı verilir moruk diyenleri anlayamıyorum.

Membrana şu yüzden 800 lira verilmez: o paraya hatta indirime denk getirilebilirse daha da ucuza daha iyi klavyeler var.

Apex 5 blue switch ile geliyor membran değil .
Membran arkadaşım. Bildiğin membran klavyeye ekstradan "klik" sesi çıkarması için bir mekanizma eklenmiş. Anahtarların/tuşların çalışmasına hiçbir şekilde etki etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…