ASUS TUF Gaming Laptop'lar alınır mı?

İbrahimTatlı

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda yeni PC alacağım için çok konu açtım bu konuyla alakalı, biliyorum ama sorunsuz oyun oynamak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Video'da Abdullah abimiz çok güzel eleştirmiş. Sizce alınmalı mı?

Hava akımı konusunda biraz sıkıntılı ama ben şahsen TUF'ı çok seviyorum.

Peki ya hocam ben dizimde oynuyorum çoğunlukla bu yüzden laptop alacağım rahat oluyor dizimde oynadığımda büyük ısınma görür müyüm baktığımda 100 dereceye kadar çıktığını gördüm.

Eski ASUS gaming laptoplarında sıkıntı yaşadım ısınma gibi yeni seri/nesilleri kullanmadım bundan dolayı. Alacağınız ürün 100 dereceyi görüyorsa bu gerçekten yüksek bir değer, göz ardı edilecek bir değer değil bence. Farklı marka alternatiflerine yönelebilirsiniz bana göre.

Teşekkür ederim hocam Acer Nitro 5'de gerçekten güzel tasarıma sahip ve ısınma sorununu hiç görmedim Acer'da yaşadığınız bir sorun var mıydı konu dışı ama merak ettim.

Merhaba,bende Asus Tuf Gaming 505DT modelli laptop mevcuttu ama ürünü maalesef bir hafta kullanabildim ekranında deli gibi titreme ve yeşillenme vardı daha sonra değişim için iki üç ay kadar çok uğraştım olmadı sonunda mecburen de olsa para iadesini kabul ettim bakabilirsen başka markalara da bak tabii ki teknoloji bana göre şans işi dün monster sipariş verdim umarım iyi çıkar.

Bunu ASUS kullanan birinin söylemesi beni mutlu etti

Teşekkür ederim hocam Acer Nitro 5'de gerçekten güzel tasarıma sahip ve ısınma sorununu hiç görmedim Acer'da yaşadığınız bir sorun var mıydı konu dışı ama merak ettim.
Acer’ın en son hatırladığım ve kullandığım laptop’ı Aspire 5930G idi yanlış hatırlamıyorsam. O zamanlar birçok laptopta olsuğu gibi onda da vardı ısınma sorunu ama kullanıyorduk yine de. Yeni serilerini kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz. MSI kullanıyorum uzunca bir zamandır. Bir öok farklı modelini kullandım kullanıyorum da. Alacağınız bilgisayr hakkında tahmini bütçe belirtebilir misiniz.

7000 - 7500 arası bir bütçem var.

7000 - 7500 arası bir bütçem var.
Konu altına arkadaşlar da öneri belirtir, bende PC’de değilim şu anda birazdan geçtiğimde yardımcı olmaya çalışırım.
MSI GL65 Leopard Önerebilirim.
Biraz üstünde bütçenizin ama uzun süre kullanabileceğinizi düşünüyorum. Soğutma konusunda vs. herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Ek olarak malzeme kalitesinden dolayı kendim tavsiye etmesem de forumda bir çok arkadaşın kullandığı Monster’lara da bakabilirsiniz. Biraz daha hassas kullanmanız gerekir. Fiyat olarak sizin aralığınıza daha yakın olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…