AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 21 Ocak 2021 #11 Emir Akpınar dedi: Şu an kulandığınız işletim sistemi eğer Windows 10 Pro ise yine Windows 10 Pro kurmak şartı ile format atsanız bile lisansınız kaybolmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız lisansı tek seferlik. Ucuz olanlardan.
Emir Akpınar dedi: Şu an kulandığınız işletim sistemi eğer Windows 10 Pro ise yine Windows 10 Pro kurmak şartı ile format atsanız bile lisansınız kaybolmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız lisansı tek seferlik. Ucuz olanlardan.
E Emir Akpınar Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 66 21 Ocak 2021 #12 AiTojon dedi: Hocam yalnız lisansı tek seferlik. Ucuz olanlardan. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ancak lisans bir bilgisayar için yani anakartı değişmediğiniz sürece kaybolmayacaktır.
AiTojon dedi: Hocam yalnız lisansı tek seferlik. Ucuz olanlardan. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ancak lisans bir bilgisayar için yani anakartı değişmediğiniz sürece kaybolmayacaktır.