ASUS TUF Gaming M3 alınır mı?

Bütçe
300

b33rch

Hectopat
Daha fazla  
5 yıldır G300s kullanıyorum, geçen seneye kadar sağ tık bozuktu şu an isi iki tarafta bozuk. Makrolara atamış ve onunla idâre ediyordum ve artık almam gerektiğini fark ettim. Fiyatlar delicesine uçmuş 2011 yılında çıkan G300s 600₺ saçmalık. En ucuz ve kaliteli duran ise ASUS TUF Gaming 3, önerilerinizi bekliyorum.

7000DPI.
249₺ (anlık)

Mouse

Bakınırken bir de Rampage smx-r85 buldum hangisi alınır ya da alınmaz karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, her ikisi de alınmaz. TUF M3'ün sensörü berbat ve 100 IPS 20G. Rampage olanı direkt kötü her şeyiyle.

O bütçeye şunları öneririm.

AOC Agon AGM700 ağır bir fare onu unutmayın.

G300s'i de almayın sensörü kötü ve 12 yıllık bir fare 600 lira fazla ona.

Hocam peki sorum şu bu iki mouse G300S'den daha mı kötü? Eğer fark yoksa benim için yeterli çünkü.

Hocam peki sorum şu bu iki mouse G300S'den daha mı kötü? Eğer fark yoksa benim için yeterli çünkü.
TUF M3 G300s'ten biraz daha iyi ama her ikisi de kötü, Rampage olanı G300s'ten kötü. Benim attıklarım daha iyi olur.

TUF M3 G300s'ten biraz daha iyi ama her ikisi de kötü, Rampage olanı G300s'ten kötü. Benim attıklarım daha iyi olur.
Attığınız M4 sipariş verilmiyor anladığım kadarıyla, sadece var olan şubeler gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…