OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #11 emree58 dedi: Peki önerir misiniziz memnun musunuz kalitesi nasıl uygulaması tepkileri. Bir de benim linkte koydum rampenge aynı sansor alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rampage'yi almayın hocam. Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama bütçeniz varsa delux'u almanızı öneririm.
emree58 dedi: Peki önerir misiniziz memnun musunuz kalitesi nasıl uygulaması tepkileri. Bir de benim linkte koydum rampenge aynı sansor alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rampage'yi almayın hocam. Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama bütçeniz varsa delux'u almanızı öneririm.
emree58 Femtopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 OnurOfc dedi: Rampage'yi almayın hocam. Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama bütçeniz varsa delux'u almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki sizin kullandığınızı hocam ?
OnurOfc dedi: Rampage'yi almayın hocam. Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama bütçeniz varsa delux'u almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki sizin kullandığınızı hocam ?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 5 Nisan 2023 #13 emree58 dedi: Siz kullaniyor musunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır. @JakerT4 sevgili hocacığım kullanıyor. Size bilgi verir.
emree58 dedi: Siz kullaniyor musunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır. @JakerT4 sevgili hocacığım kullanıyor. Size bilgi verir.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #14 emree58 dedi: Peki sizin kullandığınızı hocam ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama switch kalitesi çok iyi değil. Bana yetiyor.
emree58 dedi: Peki sizin kullandığınızı hocam ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama switch kalitesi çok iyi değil. Bana yetiyor.
emree58 Femtopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #15 OnurOfc dedi: Dediğim gibi Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama switch kalitesi çok iyi değil. Bana yetiyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınız neydi hocam ?
OnurOfc dedi: Dediğim gibi Sensörü gayet iyi, yazılımı mevcut ama switch kalitesi çok iyi değil. Bana yetiyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınız neydi hocam ?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 6 Nisan 2023 #16 emree58 dedi: Sizin kullandığınız neydi hocam ? Genişletmek için tıkla... . Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse
emree58 dedi: Sizin kullandığınız neydi hocam ? Genişletmek için tıkla... . Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse