ASUS TUF Gaming M3 mouse alınır mı?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Trendyol da fiyatı 251₺ diğer sitelerde 500₺'den fazla, sizce alınır mı? Kronik sorunları var mı?

ASUS TUF Gaming M3 mouse.

Mouse hakkında bilgim yok fakat fiyatı yanıltmasın sizi, zaten uzun süredir o fiyatta ve bir indirim söz konusu değil. Diğer sitelerdeki 500 TL civarı fiyatlar çok şişik.

O bütçede DeathAdder V2 Mini varken alınmaz bence.

Elime oturmuyor o mouse, çok küçücük. Elim 18 cm varsa başka öneri bekliyorum.

Mouse hakkında bilgim yok fakat fiyatı yanıltmasın sizi, zaten uzun süredir o fiyatta ve bir indirim söz konusu değil. Diğer sitelerdeki 500 TL civarı fiyatlar çok şişik.

Hepsiburada sitesinde sabah 250₺ ydi şimdi 500 küsur olmuş.

Acil bugün almam lazım hocam yok mudur bu fiyata güzel bir şey? ASUS TUF Gaming M3 mouse yi kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Rival 3 ara ara 250 TL civarına iniyor. Tercih edilebilir.

Oda çok küçük.

Elime oturmuyor o mouse, çok küçücük. Elim 18 cm varsa başka öneri bekliyorum.

Hepsiburada sitesinde sabah 250₺ ydi şimdi 500 küsur olmuş.

TUF M3 boyutları büyükse alınabilir ama küçük diye biliyorum, başka büyük mouse yok o fiyata.
DeathAdder essential var fakat oyun oynacaksanız çok tatmin etmez.

Oda çok küçük.

TUF M3 boyutları büyükse alınabilir ama küçük diye biliyorum, başka büyük mouse yok o fiyata.
DeathAdder essential var fakat oyun oynacaksanız çok tatmin etmez.

Hocam 50 FPS Valorant oynuyorum zaten çok da kaliteli bir şey olmasına gerek yok. Lod sorunu vs. olmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…