EditKey Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Asus Tuf Gaming GTX 1660ti / 8x2 Corsair 8GB Vengeance LPX 3200MHz / ASUS PRIME B450M-K II / KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD / Kioxia Exceria 480GB/ windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba mouse almayı düşünüyorum hangi mouse alınır sizce bütçem 420 lira. Performax xotran önermeyin hayatta almayacağım bir mouse. Sizce hangi mouse alınır.
Arkadaşlar merhaba mouse almayı düşünüyorum hangi mouse alınır sizce bütçem 420 lira. Performax xotran önermeyin hayatta almayacağım bir mouse. Sizce hangi mouse alınır.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 15 Temmuz 2023 #2 Yazdığınız mouselerin hiçbiri alınmaz. Sensörleri rezil düzeyde. İlla marka alacağım diyorsanız Razer Deathadder V2 Mini bakabilirsiniz.
Yazdığınız mouselerin hiçbiri alınmaz. Sensörleri rezil düzeyde. İlla marka alacağım diyorsanız Razer Deathadder V2 Mini bakabilirsiniz.
EditKey Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Asus Tuf Gaming GTX 1660ti / 8x2 Corsair 8GB Vengeance LPX 3200MHz / ASUS PRIME B450M-K II / KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD / Kioxia Exceria 480GB/ windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: Yazdığınız mouselerin hiçbiri alınmaz. Sensörleri rezil düzeyde. İlla marka alacağım diyorsanız Razer DeathAdder V2 Mini bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka o mouse bayağı gördüm. Ama bütçemi aşıyor bayağı. Başka ne önerirsin? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Berkay Kiraz dedi: Yazdığınız mouselerin hiçbiri alınmaz. Sensörleri rezil düzeyde. İlla marka alacağım diyorsanız Razer DeathAdder V2 Mini bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka o mouse bayağı gördüm. Ama bütçemi aşıyor bayağı. Başka ne önerirsin?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 15 Temmuz 2023 #4 EditKey dedi: Kanka o mouse bayağı gördüm. Ama bütçemi aşıyor bayağı. Başka ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Redragon M808 Storm bakabilirsin. Güzel bir mouesedir.
EditKey dedi: Kanka o mouse bayağı gördüm. Ama bütçemi aşıyor bayağı. Başka ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Redragon M808 Storm bakabilirsin. Güzel bir mouesedir.
EditKey Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Asus Tuf Gaming GTX 1660ti / 8x2 Corsair 8GB Vengeance LPX 3200MHz / ASUS PRIME B450M-K II / KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD / Kioxia Exceria 480GB/ windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2023 #5 Berkay Kiraz dedi: Redragon M808 storm bakabilirsin. Güzel bir mouesedir. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu buldum ve araştırdım bayağı iyi bir mouse. Bunu almaya karar verdim.
Berkay Kiraz dedi: Redragon M808 storm bakabilirsin. Güzel bir mouesedir. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu buldum ve araştırdım bayağı iyi bir mouse. Bunu almaya karar verdim.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 15 Temmuz 2023 #6 EditKey dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu buldum ve araştırdım bayağı iyi bir mouse. Bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Güzel mouse. Hayırlı olsun.
EditKey dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu buldum ve araştırdım bayağı iyi bir mouse. Bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Güzel mouse. Hayırlı olsun.
EditKey Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Asus Tuf Gaming GTX 1660ti / 8x2 Corsair 8GB Vengeance LPX 3200MHz / ASUS PRIME B450M-K II / KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD / Kioxia Exceria 480GB/ windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2023 #7 Berkay Kiraz dedi: Güzel mouse. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kanka daha iyileri sana nasip olsun. Tavsiyen için sağ ol.
Berkay Kiraz dedi: Güzel mouse. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kanka daha iyileri sana nasip olsun. Tavsiyen için sağ ol.