ASUS TUF Gaming M3 vs Razer DeathAdder Essential

MysterTR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bir mouse almak istiyorum hızlı kaydırdığımda takılmayacak, uzun yıllar gidecek bir mouse istiyorum.
Aklımda şimdilik şu ikisi var ASUS TUF Gaming M3 ve Razer DeathAdder Essential. Razer DeathAdder Essential'ın kaç Hz yazabilir misiniz? Bu ikisinden hangisini almalıyım ya da bu ikisinin tipinde ve bütçe olarak bu farelerin civarında bir mouse bakıyorum ne öenerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Ben bir mouse almak istiyorum hızlı kaydırdığımda takılmayacak, uzun yıllar gidecek bir mouse istiyorum.
Aklımda şimdilik şu ikisi var ASUS TUF Gaming M3 ve Razer DeathAdder Essential. Razer DeathAdder Essential'ın kaç Hz yazabilir misiniz? Bu ikisinden hangisini almalıyım ya da bu ikisinin tipinde ve bütçe olarak bu farelerin civarında bir mouse bakıyorum ne öenerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aslında ASUS TUF Gaming m3'ün bana yeteceğini düşünüyorum hem fiyatı iyi hem de yorumları gayet iyi ve çok satanlarda bazı sitelerde, bu mouse hızlı kaydırmalarda takılır mı acaba?
Takılabilir, berbat sensörü ile meşhur kendisi. O yapılan yorumları takmayın, hepsi 1-2 gün içerisinde alınıp yapılmış bilgisiz yorumlar.

Prime en iyi seçenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı