Monitörü alalı 2 yıl oluyor. Son zamanlarda yanlarında ışık çıktığını fark etmiştim çok önemsememiştim. Dün üst taraftan tamamen açıldı. Bunu nasıl geri yapıştırabilirim?
Monitör modeli:
Monitör modeli:
hocam benimde aynı monitörde aynı sorun var. Nasıl çözdünüzMonitörü alalı 2 yıl oluyor. Son zamanlarda yanlarında ışık çıktığını fark etmiştim çok önemsememiştim. Dün üst taraftan tamamen açıldı. Bunu nasıl geri yapıştırabilirim?
Monitör modeli:
ASUS TUF Gaming 23.8 VG249Q1R
Garantiye yolladım panel değişimi yapılcağını söylediler tam emin değilim ama 3 hafta içinde yurt dışından panel gelmediği için 0 monitör almıştım. Aldığım sıfır monitörde 1 sene sonra gene ufaktan açıldı 1-2 sene arasında bu da aynı şekilde olacak kronik problemli monitör.hocam benimde aynı monitörde aynı sorun var. Nasıl çözdünüz
televizyon tamircisi panel değişmeden çözebilir mi sorunu acabaGarantiye yolladım panel değişimi yapılcağını söylediler tam emin değilim ama 3 hafta içinde yurt dışından panel gelmediği için 0 monitör almıştım. Aldığım sıfır monitörde 1 sene sonra gene ufaktan açıldı 1-2 sene arasında bu da aynı şekilde olacak kronik problemli monitör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.