watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 cheperia dedi: Sizin için tek sorunu bu mu? Bu bilgisayar için ne diyorsunuz? Acer bilgisayar kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çöp bir laptop Acer oldukça kaliteli bir marka ayrıca bu bütçede alınabilecek en F/P marka neden kullanmak istemiyorsunuz.
cheperia dedi: Sizin için tek sorunu bu mu? Bu bilgisayar için ne diyorsunuz? Acer bilgisayar kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çöp bir laptop Acer oldukça kaliteli bir marka ayrıca bu bütçede alınabilecek en F/P marka neden kullanmak istemiyorsunuz.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #12 cheperia dedi: Neden alınmamalı? Genişletmek için tıkla... 2050 iğrenç ötesi bir kart. Gerçekten berbat bir kart.
cheperia dedi: Neden alınmamalı? Genişletmek için tıkla... 2050 iğrenç ötesi bir kart. Gerçekten berbat bir kart.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Temmuz 2023 #13 cheperia dedi: Sizin için tek sorunu bu mu? Bu bilgisayar için ne diyorsunuz? Acer bilgisayar kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1650 karta ve i5 11. nesile bu kadar verilmez.
cheperia dedi: Sizin için tek sorunu bu mu? Bu bilgisayar için ne diyorsunuz? Acer bilgisayar kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1650 karta ve i5 11. nesile bu kadar verilmez.
cheperia Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 84 29 Temmuz 2023 #14 watnelas dedi: Çöp bir laptop Acer oldukça kaliteli bir marka ayrıca bu bütçede alınabilecek en F/P marka neden kullanmak istemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Amazon'da SSD takılı gelmiyor diye yorum okumuştum attığınızda, bu kalite konusunda eminseniz fikrim değişebilir.
watnelas dedi: Çöp bir laptop Acer oldukça kaliteli bir marka ayrıca bu bütçede alınabilecek en F/P marka neden kullanmak istemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Amazon'da SSD takılı gelmiyor diye yorum okumuştum attığınızda, bu kalite konusunda eminseniz fikrim değişebilir.
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #15 cheperia dedi: Amazon'da SSD takılı gelmiyor diye yorum okumuştum attığınızda, bu kalite konusunda eminseniz fikrim değişebilir. Genişletmek için tıkla... Bu monitör hakkında yeni konu açmanız daha iyi olacaktır kullanan veya bilen arkadaşlar daha detaylı yardımcı olurlar ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla önerilen bir model.
cheperia dedi: Amazon'da SSD takılı gelmiyor diye yorum okumuştum attığınızda, bu kalite konusunda eminseniz fikrim değişebilir. Genişletmek için tıkla... Bu monitör hakkında yeni konu açmanız daha iyi olacaktır kullanan veya bilen arkadaşlar daha detaylı yardımcı olurlar ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla önerilen bir model.