Arkadaşlar merhaba, ekran elime bugün ulaştı. Aylardır para biriktirip indirimden aldığım ekran ama bir ışık problemi var gibi.
Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsun. IPS glow seviyesi çok mu kötü durumda? Aynı ekrandan alan arkadaşımda sadece beyazlama gibi bir durum var. Benim ekranımda sağ alt taraf sarı resmen. İade etmeli miyim sizce? 165 Hz 1 ms bir ekrani bir daha bu fiyata nasil bulacağım? Akıl verin lütfen.
Arkadaşlar merhaba, ekran elime bugün ulaştı. Aylardır para biriktirip indirimden aldığım ekran ama bir ışık problemi var gibi.
Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsun. IPS glow seviyesi çok mu kötü durumda? Aynı ekrandan alan arkadaşımda sadece beyazlama gibi bir durum var. Benim ekranımda sağ alt taraf sarı resmen. İade etmeli miyim sizce? 165 Hz 1 ms bir ekrani bir daha bu fiyata nasil bulacağım? Akıl verin lütfen.
Ben şundan korkuyorum anladığım kadarıyla bu modelde bu sorun neredeyse herkeste varmış acaba değişimden gelen ürün daha kötü olabilir mi? Test edip mi yolluyorlar İncehesap'tan aldım ben ekranı gerçekten moralim çok bozuldu izlemem gereken en doğru yol nedir şu an? Yoksa dursun kullanayım mı çünkü ekranım yok çok heveslenmiştim buna
Ben şundan korkuyorum anladığım kadarıyla bu modelde bu sorun neredeyse herkeste varmış acaba değişimden gelen ürün daha kötü olabilir mi? Test edip mi yolluyorlar İncehesap'tan aldım ben ekranı gerçekten moralim çok bozuldu izlemem gereken en doğru yol nedir şu an? Yoksa dursun kullanayım mı çünkü ekranım yok çok heveslenmiştim buna
Olabilir. İncehesap gaming gecelerinde iade ürünleri satıyor sanırım genelde. İade edip başka monitör alabilirsiniz. Bence kesinlikle kullanmayın. Hem kullanırken rahatsız eder hem de ileride 2K'ya geçmek isterseniz satmakta zorlanırsınız ya da düşük fiyata satmak zorunda kalırsınız.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Ben de sadece ışık sızması vardı, seviyesinin fazla olduğunu düşünerek İncehesap.com'a değişim amaçlı yollamıştım. Asus servisine gönderdiler ve servis ışık sızmasına: "IPS panellerde olması normaldir." diyerek geri yolladı. Ama sizinkinde sarı leke bence bir soruna işaret ve normal olmaması lazım. Ben direk iade edin ve Black Friday'de indirim kovalayın derim.