ASUS TUF Gaming V249Q1R Ekranı Sarı

Erenyaljin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ekran elime bugün ulaştı. Aylardır para biriktirip indirimden aldığım ekran ama bir ışık problemi var gibi.
Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsun. IPS glow seviyesi çok mu kötü durumda? Aynı ekrandan alan arkadaşımda sadece beyazlama gibi bir durum var. Benim ekranımda sağ alt taraf sarı resmen. İade etmeli miyim sizce? 165 Hz 1 ms bir ekrani bir daha bu fiyata nasil bulacağım? Akıl verin lütfen.

IMG-20201029-WA0008.jpeg

Hocam hangi siteden aldın ürünü?

İncehesap'tan aldım
Ben de sadece ışık sızması vardı, seviyesinin fazla olduğunu düşünerek İncehesap.com'a değişim amaçlı yollamıştım. ASUS servisine gönderdiler ve servis ışık sızmasına: "IPS panellerde olması normaldir." Diyerek geri yolladı. Ama sizinkinde sarı leke bence bir soruna işaret ve normal olmaması lazım. Ben direk iade edin ve Black Friday'de indirim kovalayın derim.

Kanka ekran siyahken belli oluyor sarımsı beyazımsı bir ton ama oyunlarda falan çok az belli oluyor acaba her ekranda mı böyle yoksa benimki mi çok kötü onu anlayamadım senin ekranın durum nasıl?
Ben de sadece ışık sızması vardı, seviyesinin fazla olduğunu düşünerek İncehesap.com'a değişim amaçlı yollamıştım. ASUS servisine gönderdiler ve servis ışık sızmasına: "IPS panellerde olması normaldir." Diyerek geri yolladı. Ama sizinkinde sarı leke bence bir soruna işaret ve normal olmaması lazım. Ben direk iade edin ve Black Friday'de indirim kovalayın derim.

Bir de iade için ne yapmam gerekiyor iade alırlar mı? Kullanıcı hatası falan deyip geri yollayacaklarsa uğraşmayayım hiç.

İncehesap'tan aldım

Kanka ekran siyahken belli oluyor sarımsı beyazımsı bir ton ama oyunlarda falan çok az belli oluyor acaba her ekranda mı böyle yoksa benimki mi çok kötü onu anlayamadım senin ekranın durum nasıl?

Bir de iade için ne yapmam gerekiyor iade alırlar mı? Kullanıcı hatası falan deyip geri yollayacaklarsa uğraşmayayım hiç.
Seninki gibi bir sarılık yok. Bildiğim kadarıyla servise gönderip ona göre karar veriliyor. İşin saçma tarafı da bu ki ben 14 günlük değişim/iade hakkı zamanı içinde gönderdim. Ona rağmen servise gitti ve serviste önceki mesajda belirttiğim cevabı verdi. Yaklaşık 10 gün falan serviste kaldı. Servisin senin monitöre vereceği cevabı bilemem.

Seninki gibi bir sarılık yok. Bildiğim kadarıyla servise gönderip ona göre karar veriliyor. İşin saçma tarafı da bu ki ben 14 günlük değişim/iade hakkı zamanı içinde gönderdim. Ona rağmen servise gitti ve serviste önceki mesajda belirttiğim cevabı verdi. Yaklaşık 10 gün falan serviste kaldı. Servisin senin monitöre vereceği cevabı bilemem.

Kanka deli olacağım yeminle ya ulan o kadar para biriktirip ne güzel ekran aldım diye seviniyordum başıma gelene bak. Eğer bu ekrandaki ışık hani IPS glow diye geçen normal şeyse iade etmeden kullanayım ama yok başka sıkıntılı bir durumu varsa iade edeyim napayım ekransız kalalım yapacak bir şey yok. Anlayan var mı arkadaşlar bu ekran net bir şekilde sıkıntılımı yoksa sadece siyah ekranda öyle gözüken ekran için sorun teşkil etmeyen bir sorun mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı