Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.803 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 25 Kasım 2022 #1 https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg248q1b-24-165hz-0-5ms-dp-hdmi-mm-freesync-1920x1080-led-gaming-monitor-p-HBCV0000358XW7?magaza=Hepsiburada 0.5 ms GtG TN hızlı panele, düşük lag değerlerine sahip sporcu monitörü. Ben satın aldım, incelemesini geldiği zaman paylaşacağım. Yeni üretilen bir model olduğu için hakkında fazla bilgi yok, elimden geldiğince bilgi içeren bir inceleme hazırlayacağım.
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg248q1b-24-165hz-0-5ms-dp-hdmi-mm-freesync-1920x1080-led-gaming-monitor-p-HBCV0000358XW7?magaza=Hepsiburada 0.5 ms GtG TN hızlı panele, düşük lag değerlerine sahip sporcu monitörü. Ben satın aldım, incelemesini geldiği zaman paylaşacağım. Yeni üretilen bir model olduğu için hakkında fazla bilgi yok, elimden geldiğince bilgi içeren bir inceleme hazırlayacağım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #3 Pxn dedi: https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg248q1b-24-165hz-0-5ms-dp-hdmi-mm-freesync-1920x1080-led-gaming-monitor-p-HBCV0000358XW7?magaza=Hepsiburada 0.5 ms GtG TN hızlı panele, düşük lag değerlerine sahip sporcu monitörü. Ben satın aldım, incelemesini geldiği zaman paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Tn panel kalitesiz diye duymuştum hocam?
Pxn dedi: https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg248q1b-24-165hz-0-5ms-dp-hdmi-mm-freesync-1920x1080-led-gaming-monitor-p-HBCV0000358XW7?magaza=Hepsiburada 0.5 ms GtG TN hızlı panele, düşük lag değerlerine sahip sporcu monitörü. Ben satın aldım, incelemesini geldiği zaman paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Tn panel kalitesiz diye duymuştum hocam?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 25 Kasım 2022 #4 TN panel kalitesiz değil renkler daha soluk sadece.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.803 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 25 Kasım 2022 #5 Ben hızlı olması için TN panel tercih ettim, Lenovo'nun Fast IPS panelli modelide aynı fiyatta fakat kendimi geliştirmek istediğim için hız öncelik. Hız için görüntü kalitesinden feragat eden kişiler için bire bir.@theumtkyd
Ben hızlı olması için TN panel tercih ettim, Lenovo'nun Fast IPS panelli modelide aynı fiyatta fakat kendimi geliştirmek istediğim için hız öncelik. Hız için görüntü kalitesinden feragat eden kişiler için bire bir.@theumtkyd
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #6 Pxn dedi: Ben hızlı olması için TN panel tercih ettim, Lenovo'nun Fast IPS panelli modelide aynı fiyatta fakat kendimi geliştirmek istediğim için hız öncelik. Hız için görüntü kalitesinden feragat eden kişiler için bire bir.@theumtkyd Genişletmek için tıkla... Bütçe biraz artsaydı 3400 e G24F-2 alınabilirdi diye düşünüyorum hocam 180 hz.
Pxn dedi: Ben hızlı olması için TN panel tercih ettim, Lenovo'nun Fast IPS panelli modelide aynı fiyatta fakat kendimi geliştirmek istediğim için hız öncelik. Hız için görüntü kalitesinden feragat eden kişiler için bire bir.@theumtkyd Genişletmek için tıkla... Bütçe biraz artsaydı 3400 e G24F-2 alınabilirdi diye düşünüyorum hocam 180 hz.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2022 #7 Arkadaşlar TN panel alınmaz diye bir gaye yok. Günlük kullanımda da gayet iş görüyorlar. Profesyonel oyuncular için tepkime süresi çok önemli. Tepkime süresi sırayla; TN>VA>IPS. 0.5 ms GtG, 165Hz ve TN panele sahip. Alınabilir bir model.
Arkadaşlar TN panel alınmaz diye bir gaye yok. Günlük kullanımda da gayet iş görüyorlar. Profesyonel oyuncular için tepkime süresi çok önemli. Tepkime süresi sırayla; TN>VA>IPS. 0.5 ms GtG, 165Hz ve TN panele sahip. Alınabilir bir model.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #8 Slippin Jimmy0 dedi: Arkadaşlar TN panel alınmaz diye bir gaye yok. Günlük kullanımda da gayet iş görüyorlar. Profesyonel oyuncular için tepkime süresi çok önemli. Tepkime süresi sırayla; TN>VA>IPS. 0.5 ms GtG, 165Hz ve TN panele sahip. Alınabilir bir model. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız ama 0.5 MS ile 1 MS arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum aslında.
Slippin Jimmy0 dedi: Arkadaşlar TN panel alınmaz diye bir gaye yok. Günlük kullanımda da gayet iş görüyorlar. Profesyonel oyuncular için tepkime süresi çok önemli. Tepkime süresi sırayla; TN>VA>IPS. 0.5 ms GtG, 165Hz ve TN panele sahip. Alınabilir bir model. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız ama 0.5 MS ile 1 MS arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum aslında.
Anilxx Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 225 25 Kasım 2022 #9 Slippin Jimmy0 dedi: Arkadaşlar TN panel alınmaz diye bir gaye yok. Günlük kullanımda da gayet iş görüyorlar. Profesyonel oyuncular için tepkime süresi çok önemli. Tepkime süresi sırayla; Tn>va>ıps. 0.5 ms GtG, 165Hz ve TN panele sahip. Alınabilir bir model. Genişletmek için tıkla... TN panel tepkime süresi olarak çok kötü. IPS > VA > TN sıra böyledir.
Slippin Jimmy0 dedi: Arkadaşlar TN panel alınmaz diye bir gaye yok. Günlük kullanımda da gayet iş görüyorlar. Profesyonel oyuncular için tepkime süresi çok önemli. Tepkime süresi sırayla; Tn>va>ıps. 0.5 ms GtG, 165Hz ve TN panele sahip. Alınabilir bir model. Genişletmek için tıkla... TN panel tepkime süresi olarak çok kötü. IPS > VA > TN sıra böyledir.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #10 Anilxx dedi: Tn panel tepkime süresi olarak çok kötü IPS > VA>TN sıra böyledir Genişletmek için tıkla... Hocam tamam bence de IPS daha iyi falan da yanlış saçma sapan bilgi vermeyin.
Anilxx dedi: Tn panel tepkime süresi olarak çok kötü IPS > VA>TN sıra böyledir Genişletmek için tıkla... Hocam tamam bence de IPS daha iyi falan da yanlış saçma sapan bilgi vermeyin.