LuisB4y
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
- Meslek
- Öğrenci
Monitörümün ilk sahibiyim arkadaşlar. MediaMarkt'tan almıştım, kutusu mevcut değil çünkü stokta yoktu, ben de oradaki hazır sergilenen ürünlerden almıştım. Ne deniyordu adı aklıma gelmedi şimdi fakat aldığımda hiçbir sorunu yoktu tabii. Kendisi sağlam, ölü pixel sorunu mevcut değil, ghosting vs yok, tek sorunu resimde çektiğim cam şişmesi var 4 tane küçük. Kullanıma engel değil, sorun yaratmıyor bana. Göze de çarpmıyor zaten.
Adana içi elden teslim yapabilirim, haricine istediği kargo firması ile kargolayabilirim.
Fiyat 4200 TL pazarlık payı mevcuttur.
@mars0009 @Xoloth arkadaşlar ilk defa monitör satıyorum piyasayı da pek bilmiyorum pek araştırmadım fiyat yüksek ise yüksek diyebilirsiniz beğenmeme emojisi atmak yerine neyi beğenmediğinizi söylerseniz en azından o yönde araştırma yaparım. Bugün çok fazla zamanım yoktu ve fazlaca ilan açtım başka sitelerde fazla araştırma yapamadım dediğim gibi teşekkürler.
Adana içi elden teslim yapabilirim, haricine istediği kargo firması ile kargolayabilirim.
Fiyat 4200 TL pazarlık payı mevcuttur.
@mars0009 @Xoloth arkadaşlar ilk defa monitör satıyorum piyasayı da pek bilmiyorum pek araştırmadım fiyat yüksek ise yüksek diyebilirsiniz beğenmeme emojisi atmak yerine neyi beğenmediğinizi söylerseniz en azından o yönde araştırma yaparım. Bugün çok fazla zamanım yoktu ve fazlaca ilan açtım başka sitelerde fazla araştırma yapamadım dediğim gibi teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: