Altansahin
Hectopat
Bu monitörü alacağım pivot özelliği 144Hz ve IPS ekranı mevcut farklı önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Pivot olması lazım.
Bu monitörü alacağım pivot özelliği 144Hz ve IPS ekranı mevcut farklı önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Pivot olması lazım.
https://www.hepsiburada.com/viewson...-full-hd-pivot-gaming-monitor-pm-HB00000PJZI0 buldum. Buna bakabilirsiniz ips panel pivot.Bu monitörü alacağım pivot özelliği 144Hz ve IPS ekranı mevcut farklı önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz? Pivot olması lazım.
@alkali bu monitörüde görmüştüm 2 gün önce 3.300 falandı iyi düşmüş VG249Q ile farkları nelerdir aralarında 400 TL fark var değer mi?
@alkali bu monitörüde görmüştüm 2 gün önce 3.300 falandı iyi düşmüş VG249Q ile farkları nelerdir aralarında 400 TL fark var değer mi?
Bu arada Amazon'da 2500'e düşmü ViewSonic
Bu arada Amazon'da 2500'e düşmü ViewSonic
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.