ASUS TUF Gaming VG249Q1A ölü piksel mi var?

Tulkas456

Hectopat
Monitör
ASUS TUF Gaming VG249Q1A
Merhaba arkadaşlar, ASUS'un bright dot problemlerinde 1 piksel bile olsa değişim yaptığı yazıyor benim dün elime geçen ASUS marka monitörümde kamera ile çekince beyaz normalde bakınca yeşil gibi gözüken bir tane piksel var. Sizce bu bright dot diye geçen pikselse değişim yaparlar mı?

WhatsApp Görsel 2022-11-08 saat 15.42.51.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki bu piksel siyah değil de beyaz ölü piksel olduğu için kesin olarak değiştiriler mi? Aşağıdaki SS'de zbd kapsamındaki piksellere 1 olsa bile hak tanımışlar da o yüzden merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1566477

Zaten asıl ölü piksel beyaz olandır. Her türlü kusurlu ürüne giriyor. Değişim şart. Bu şekilde ürün kullanamazsınız.

Zaten asıl ölü piksel beyaz olandır. Her türlü kusurlu ürüne giriyor. Değişim şart. Bu şekilde ürün kullanamazsınız.

Hocam dün akşam onarım talebine başvurdum. Bugün teknik servisten bir arkadaş arayıp en az 3 beyaz nokta olmadığı sürece değişim yapmadıklarını hatta tamir bile olmadan iade edilebileceğini söyledi iptal ettim tamir işini. Benimle aynı parayı verip sıfır sıkıntısız kullananlar varken böyle bir şeyi duymak aşırı asabımı bozdu.

Hocam dün akşam onarım talebine başvurdum. Bugün teknik servisten bir arkadaş arayıp en az 3 beyaz nokta olmadığı sürece değişim yapmadıklarını hatta tamir bile olmadan iade edilebileceğini söyledi iptal ettim tamir işini. Benimle aynı parayı verip sıfır sıkıntısız kullananlar varken böyle bir şeyi duymak aşırı asabımı bozdu.

Teknik servis ezber konuşur. Forumda onlarca insan aynı sorunla uğraşıp ürünü değişimine gittiler. 14 gün zaten iade hakkınız bulunuyor. Yeniyse iade edin. Ürünü nereden aldınız? Orayla neden iletişim kurmuyorsunuz? Kusurlu ürün kullanmayı kimse istemez. THH'ye bile başvurabiliyorsun.

Teknik servis ezber konuşur. Forumda onlarca insan aynı sorunla uğraşıp ürünü değişimine gittiler. 14 gün zaten iade hakkınız bulunuyor. Yeniyse iade edin. Ürünü nereden aldınız? Orayla neden iletişim kurmuyorsunuz? Kusurlu ürün kullanmayı kimse istemez. THH'ye bile başvurabiliyorsun.

Ürünü Hepsiburada üzerinden vizyonbilgisiyardan aldım çoktan iade ederdim fakat iade parasıyla aynı ürünü bile satın alamıyorum :D

Neyse hocam 2 hafta kolay iade hakkı tanıyor hepsiburada gözüme çok batarsa iade edip tekrardan indirim bekleyeceğim yapacak bir şey yok sağ olun cevap verdiğiniz için.

Neyse hocam 2 hafta kolay iade hakkı tanıyor Hepsiburada gözüme çok batarsa iade edip tekrardan indirim bekleyeceğim yapacak bir şey yok sağ olun cevap verdiğiniz için.

Dostum dediğim gibi sıkıcı bir durum. Fakat böyle kullanmayı ben kabul edemezdim. Baskın çıkmaya çalış. HB ile görüş durumu anlat. Baktın onlarda yokuş yapıyor THH başvuracağım dersin. Paşa paşa yapacaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı