ASUS TUF Gaming VG249Q1A vs VG249Q1R

1. monitörün 27 inç boyundakini kullanıyorum. Çok memnunum. Diğerini bilemem. 1. Monitörü tavsiye ederim. Yuvarlak ayak acayip avantajlı, sebebi ise monitör havada uçuyor gibi masada yer kaplamıyor.

Hocam o biraz küçük geldi ya. Pek fazla o tip sevmedim. Bu konuda yazdığım ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Hocam o biraz küçük geldi ya. Pek fazla o tip sevmedim. Bu konuda yazdığım ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Sizin attıklarınızda yükseklik ayarı vs. yok ve TUF serisi özellikle IPS ekran olanlarda ghosting ışık sızması ölü piksel gibi şeyler fazla oluyor bizzat kendim 2 tane TUF monitör kullandım ikisini de iade ettim.

Hocam yalnız sizin attığınız da TUF gaming serisi. Ve yükseklik ayarı sizin attığınızda da yok.

Ben 1 kez aldım, ışık sızması yok denecek kadar az, gece bile hissetmiyorum. Ölü piksel de çıkmadı. Işık sızması konusunda çok iyi diyebilirim ama ölü piksel biraz şans işi.

1. monitörün 27 inç boyundakini kullanıyorum. Çok memnunum. Diğerini bilemem. 1. monitörü tavsiye ederim. Yuvarlak ayak acayip avantajlı, sebebi ise monitör havada uçuyor gibi masada yer kaplamıyor.

Hocam konu sahibi ile DC'den konuştum ghosting var mı yuvarlak ayaklı olan monitörde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…